Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Taipärase Tom Kha supi valmistamise vürtsipasta
Taipärase Tom Yum supi valmistamise vürtsipasta
Klassikaline korea porgangi valmistamise marinaad.
Panang karripasta loomalihale
Vindaloo vürtsipasta ühendab paprika kurkumi, köömne, koriandri ja autentsete vürtsidega – see on uimastatav segu, mis on tõeliselt maitsev, kuid ainult neile, kellele meeldib vürtsikas.
Autentne segu aromaatsetest vürtsidest, koriandrist, paprikast ja kookosest kaunilt tasakaalustatud Jalfrezi roa jaoks.
Tomati ja koriandriga karripasta põhi. Enne kasutamist kuumutada.
Asaföötidat võib kasutada toitudes sibula ja küüslaugu asemel, sobib aedvilja- ja seeneroogade maitsestamiseks.
Yuzu sidrun – maitselt meenutab segu sidrunist, mandariinist ja greibist, kerge ja värskendav, lilleliste nootidega.
Jahvatatud rohelise kardemoni seemned
Kvaliteetne sidruni ekstrakt sobib hästi nii soolastele kui magusatele toitudele.
Kardemon sobib tee, kohvi, jookide, magusate ja soolaste toitude maitsestamiseks
Gochujang piprapasta on traditsiooniline Korea lisand toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks. Sobib suppidesse, hautistesse, kastmetesse, wokkidesse, lisandiks jpm.
Krevetipasta Tai köögist pastadele, karridele, dipi kastmetele jpm
Autentne aromaatsete vürtside, sealhulgas paprika, köömne ja koriandri segu kaunilt tasakaalustatud Tikka Masala roa jaoks.
Autentne segu aromaatsetest vürtsidest, ingverist ja tamarindist kaunilt tasakaalustatud Tandoori roa jaoks.
Sobib hästi vanilli, koore ja šokolaadiga.
Kvaliteetsed safraniniidid.
Annab toitudele meeldiva ja hõrgu apelsini maitse kerge mõrkja noodiga.
Marmelaadise tekstuuri, magusa maitse ning ilma intensiivse lõhnata.
Ideaalne šokolaadikookides, magustoitudes jpm.
Rikkalik ja kreemjas Tai punane karripasta, tšillit 35%.
Tonka ubadel on unikaalne ja meeldiv maitse – segu vanillist, kookosest, puuviljase ja karamellise hõnguga.
Rikkalik ja kreemjas Tai roheline karripasta, tšillit 37%.
0,5 tl = 2 spl värskelt pressitud mahlaga, 1tl = 1tl apelsinikoorega.
Rikkalik ja kreemjas kollane Tai karripasta, mahedam.
Mahedamaitseline karripulber
India magus preparaat, mis on traditsiooniliselt valmistatud aurutatud, nisujahuga segatud, praetud ja suhkrusiirupis leotatud piimast.
Musta küüslaugu pulber on erimenetlusel jahvatatud kuivatatud must küüslauk, mida on mugav kasutada toidu valmistamisel või toodete valmistamisel, juhtudel, kui musta küüslaugu pasta kasutamine on ei ole võimalik.
Naturaalne vanilje ekstrakt.
Sobib ideaalselt kasutamiseks suppides, kartulile, köögiviljadele, munale, riisile, pastaroogadele või pitsale.
Ehtne vanill on magustoitude, küpsetiste ja jäätise valmistamisel asendamatu. Sobib hästi ka kala, mereandide ja valge lihaga.
Toitudele efektse musta värvi andmiseks – makroonidele, pastale jm.
Glükoosisiirup aitab ära hoida suhkrute kristalliseerumist ning toote kuivamist, annab elastsust ning hoiab pehmet tekstuuri.
Kasutamine: Jäätised, mousseed, kommid, glasuurid, kondiitritooted jpm.
Aromaatne ja intensiivne maitseaine trühvliga.
Hapukas-magus vürtsikas kimchi kaste.
Soe, lagritsa maitseline, magusa aroomiga vürts.
Aromaatne, erk ja mõõduka teravusega pipar.
Kaltsiumkloriidi ühend E509
Naturaalne tselluloosist emulgaator efektsete toitude valmistamiseks.
Koostisosad: looduslik õli(Rapsiõli, Palmiõli, meresool 13%, tomatigraanulid 8%, suhkur, tomatipulber 5%, sibulagraanulid, ürdid, aroom. Kasutamine: enne kasutamist segada, otsese päikesevalguse eest kaitsta; peale esimest avamist külmas ruumis säilitada, mille temp.
Naturaalne suitsutuspreparaat toitudele suitsuse hõngu lisamiseks.
Taimne tarrendaja.
Toitudele efektse musta värvi andmiseks – makroonidele, pastale jm
Paksendaja: naatriumalginaat (E401).
See kulinaarne pasta, mis on valmistatud Nielsen Massey kuulsast Madagascar Bourbon Pure Vanilla ekstraktist ja vaniljekauna tõelistest seemnetest, võimaldab teil lisada maitsvat vanilje maitset ilma tainast või kastmeid lahjendamata. See sobib ideaalselt ka näiteks brüleekreemi ja jäätise retseptide jaoks, millesse soovite lisada vaniljeseemnete ahvatlevat hõngu.
Vaniljeekstrakti asendamiseks retseptis mõõtke lihtsalt sama kogus meie Madagascar Bourbon Pure Vanilla Bean Paste’i ja lisage. Või asendage üks supilusikatäis pastat iga terve vaniljekauna kohta.
Sellel tootel on koššer- ja gluteenivaba sertifikaat, samuti looduslik ja allergeenivaba. Inimestele, kes küpsetavad palju, on 32 untsi suurus suurepärane väärtus!
Koostis: suhkur, vesi, vaniljeekstrakt, vaniljeoad, tragakantkummi (looduslik paksendaja)