Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Vürtsköömneid kasutatakse suppide, juurviljade, juustu, muna, riisi, lihatoodete, hautiste, pasteedi, marinaadide, leiva ja palju muu maitsestamiseks.
Soe, lagritsa maitseline, magusa aroomiga vürts.
Aromaatne ja intensiivne maitseaine trühvliga.
Kvaliteetsed safraniniidid.
Tomati ja koriandriga karripasta põhi. Enne kasutamist kuumutada.
Küüslaugupulber
Kuivatatud peenestatud tšillikaunad.
Vürtsipasta Indoneesia praetud nuudlitele (mahe)
Toitudele efektse musta värvi andmiseks – makroonidele, pastale jm.
Must sool e. rafineerimata mineraalsool
Koostisosad: looduslik õli(Rapsiõli, Palmiõli, meresool 13%, tomatigraanulid 8%, suhkur, tomatipulber 5%, sibulagraanulid, ürdid, aroom. Kasutamine: enne kasutamist segada, otsese päikesevalguse eest kaitsta; peale esimest avamist külmas ruumis säilitada, mille temp.
Panang karripasta loomalihale
Mahedamaitseline karripulber
Marmelaadise tekstuuri, magusa maitse ning ilma intensiivse lõhnata.
Rikkalik ja kreemjas kollane Tai karripasta, mahedam.
India tšillipulber suppide, hautiste, riisi, karride jpm vürtsitamiseks – punaka värvuse andmiseks