Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
India tšillipulber suppide, hautiste, riisi, karride jpm vürtsitamiseks – punaka värvuse andmiseks
Vürtsköömneid kasutatakse suppide, juurviljade, juustu, muna, riisi, lihatoodete, hautiste, pasteedi, marinaadide, leiva ja palju muu maitsestamiseks.
Gochujang piprapasta on traditsiooniline Korea lisand toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks. Sobib suppidesse, hautistesse, kastmetesse, wokkidesse, lisandiks jpm.
Tarrendaine / paksendaja
Tsitruselise maitse ja aroomiga lehed, kasutamine sarnaselt loorberiga.
Musta pipra vürtsisegu wokiroogadele
Kvaliteetne sidruni ekstrakt sobib hästi nii soolastele kui magusatele toitudele.
Ajowan ehk karusköömned – tüümianit meenutava maitsega seemned läätseroogadele, kalatoitudele, suupistetele jms.
Toitudele efektse musta värvi andmiseks – makroonidele, pastale jm.
Vürtsisegu kikerhernestele.
Punjabi pappadomid on õhukesed krõbedad India leivad, mida serveeritakse India toitude kõrvale või snäkina. Sobilik veganitele.
Taipärase Tom Kha supi valmistamise vürtsipasta
Naturaalne suitsutuspreparaat toitudele suitsuse hõngu lisamiseks.
Wasabi pulber vürtsika pasta valmistamiseks (nt sushi kõrvale)
Mustad sinepiseemned
Sobib ideaalselt kasutamiseks suppides, kartulile, köögiviljadele, munale, riisile, pastaroogadele või pitsale.