Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Kalgan, galangal, kalganijuur- ingveriga sarnanev vürtsikas risoom Tai karride, suppide jm maitsestamiseks.
Toitudele efektse musta värvi andmiseks – makroonidele, pastale jm
Maitsestaja Korea stiilis Hotpotile (Hiina Fondüü)
Naturaalne tselluloosist emulgaator efektsete toitude valmistamiseks.
Musta pipra vürtsisegu wokiroogadele
Koostisosad: looduslik õli(Rapsiõli, Palmiõli, meresool 13%, tomatigraanulid 8%, suhkur, tomatipulber 5%, sibulagraanulid, ürdid, aroom. Kasutamine: enne kasutamist segada, otsese päikesevalguse eest kaitsta; peale esimest avamist külmas ruumis säilitada, mille temp.
Rikkalik ja kreemjas kollane Tai karripasta, mahedam.
Indiapärane maitseainesegu salatite ja küpsetiste maitsestamiseks
Wasabi pulber vürtsika pasta valmistamiseks (nt sushi kõrvale)
Vürtsköömneid kasutatakse suppide, juurviljade, juustu, muna, riisi, lihatoodete, hautiste, pasteedi, marinaadide, leiva ja palju muu maitsestamiseks.
Kardemon sobib tee, kohvi, jookide, magusate ja soolaste toitude maitsestamiseks
Toitudele efektse musta värvi andmiseks – makroonidele, pastale jm.
Aromaatne, erk ja mõõduka teravusega pipar.
Gochujangi (pipra pasta) kasutatakse Koreas toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks.
amarindi pasta Koostisosad: Tamarind(80%), vesi (20%).
Taipärase Tom Kha supi valmistamise vürtsipasta
Heera Kewra (Kewra, keora või kewda) Vesi saadakse pandanuse õitelt otse kasvatajatelt. Selle essents ekstraheeritakse, töödeldakse ja villitakse hügieeniliselt, et saada meeldivalt lõhnav maitseaine. Kewra vett kasutatakse Põhja-India köögis laialdaselt maitse ja köitva aroomi lisamiseks.
Must sool e. rafineerimata mineraalsool