Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Seemned maitsevad kui kombinatsioon sibulast, mustast piprast ja oreganost. Terav mõru maitse ja lõhn.
Krevetipasta Tai köögist pastadele, karridele, dipi kastmetele jpm
Toitudele efektse musta värvi andmiseks – makroonidele, pastale jm.
Ehtne vanill on magustoitude, küpsetiste ja jäätise valmistamisel asendamatu. Sobib hästi ka kala, mereandide ja valge lihaga.
amarindi pasta Koostisosad: Tamarind(80%), vesi (20%).
Küüslaugupulber
Mahedamaitseline karripulber
Aromaatne, erk ja mõõduka teravusega pipar.
Rikkalik ja kreemjas kollane Tai karripasta, mahedam.
Punane karripasta (4 portsjonit)
Jahvatatud koriander
Koostisosad: looduslik õli(Rapsiõli, Palmiõli, meresool 13%, tomatigraanulid 8%, suhkur, tomatipulber 5%, sibulagraanulid, ürdid, aroom. Kasutamine: enne kasutamist segada, otsese päikesevalguse eest kaitsta; peale esimest avamist külmas ruumis säilitada, mille temp.
Panang karripasta loomalihale
Garam masala on India köögi üks peamisi koostisosi, kuid selle asemel, et olla teatud tüüpi vürts, on see tegelikult eriline vürtside segu.
Gochujangi (pipra pasta) kasutatakse Koreas toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks.
Punjabi pappadomid on õhukesed krõbedad India leivad, mida serveeritakse India toitude kõrvale või snäkina. Sobilik veganitele.
Taipärase Tom Kha supi valmistamise vürtsipasta
Ideaalne šokolaadikookides, magustoitudes jpm.