Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Taipärase Tom Yum supi valmistamise vürtsipasta (4 portsjonit)
Toitudele efektse musta värvi andmiseks – makroonidele, pastale jm
Marmelaadise tekstuuri, magusa maitse ning ilma intensiivse lõhnata.
Krevetipasta Tai köögist pastadele, karridele, dipi kastmetele jpm
Heera Kewra (Kewra, keora või kewda) Vesi saadakse pandanuse õitelt otse kasvatajatelt. Selle essents ekstraheeritakse, töödeldakse ja villitakse hügieeniliselt, et saada meeldivalt lõhnav maitseaine. Kewra vett kasutatakse Põhja-India köögis laialdaselt maitse ja köitva aroomi lisamiseks.
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Punane karripasta (4 portsjonit)
Mahe pasta tomatitest, tšillist ja küüslaugust – harissa
Kasutatakse köögivilja-, kartulitoitudes, teevalmistamisel, riisi, kuklite, kastmete, pajaroogade, suppide jpm maitsestamiseks.
Rikkalik ja kreemjas Tai roheline karripasta, tšillit 37%.
Tonka ubadel on unikaalne ja meeldiv maitse – segu vanillist, kookosest, puuviljase ja karamellise hõnguga.
Tomati ja koriandriga karripasta põhi. Enne kasutamist kuumutada.
Glükoosisiirup aitab ära hoida suhkrute kristalliseerumist ning toote kuivamist, annab elastsust ning hoiab pehmet tekstuuri.
Kasutamine: Jäätised, mousseed, kommid, glasuurid, kondiitritooted jpm.
Punjabi pappadomid on õhukesed krõbedad India leivad, mida serveeritakse India toitude kõrvale või snäkina. Sobilik veganitele.
Vürtsisegu kikerhernestele.
Wasabi pulber vürtsika pasta valmistamiseks (nt sushi kõrvale)
Jahvatatud koriander
Yuzu sidrun – maitselt meenutab segu sidrunist, mandariinist ja greibist, kerge ja värskendav, lilleliste nootidega.
Kvaliteetsed safraniniidid.