Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Eestimaine lepasuitsu sool.
India tšillipulber suppide, hautiste, riisi, karride jpm vürtsitamiseks – punaka värvuse andmiseks
Lisab toitudele sidruni aroomi ja maitset.
Autentne segu aromaatsetest vürtsidest, koriandrist, paprikast ja kookosest kaunilt tasakaalustatud Jalfrezi roa jaoks.
Kasutatakse köögivilja-, kartulitoitudes, teevalmistamisel, riisi, kuklite, kastmete, pajaroogade, suppide jpm maitsestamiseks.
Ideaalne šokolaadikookides, magustoitudes jpm.
Jahvatatud rohelise kardemoni seemned
Koostisosad: looduslik õli(Rapsiõli, Palmiõli, meresool 13%, tomatigraanulid 8%, suhkur, tomatipulber 5%, sibulagraanulid, ürdid, aroom. Kasutamine: enne kasutamist segada, otsese päikesevalguse eest kaitsta; peale esimest avamist külmas ruumis säilitada, mille temp.
Hapukas, mahe ja pisut tuimestava efektiga unikaalne vürts.
Asaföötidat võib kasutada toitudes sibula ja küüslaugu asemel, sobib aedvilja- ja seeneroogade maitsestamiseks.
Aromaatne, erk ja mõõduka teravusega pipar.
Krevetipasta Tai köögist pastadele, karridele, dipi kastmetele jpm
Kalgan, galangal, kalganijuur- ingveriga sarnanev vürtsikas risoom Tai karride, suppide jm maitsestamiseks.
Mahe pasta tomatitest, tšillist ja küüslaugust – harissa
Soe, lagritsa maitseline, magusa aroomiga vürts.
Jaapanipärane fermenteeritud sojaoa pasta suppidele, kastmetele, hautistele jms
Tomati ja koriandriga karripasta põhi. Enne kasutamist kuumutada.
Marmelaadise tekstuuri, magusa maitse ning ilma intensiivse lõhnata.
Punane karripasta (4 portsjonit)
Punjabi pappadomid on õhukesed krõbedad India leivad, mida serveeritakse India toitude kõrvale või snäkina. Sobilik veganitele.