Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Panang karripasta loomalihale
See kulinaarne pasta, mis on valmistatud Nielsen Massey kuulsast Madagascar Bourbon Pure Vanilla ekstraktist ja vaniljekauna tõelistest seemnetest, võimaldab teil lisada maitsvat vanilje maitset ilma tainast või kastmeid lahjendamata. See sobib ideaalselt ka näiteks brüleekreemi ja jäätise retseptide jaoks, millesse soovite lisada vaniljeseemnete ahvatlevat hõngu.
Vaniljeekstrakti asendamiseks retseptis mõõtke lihtsalt sama kogus meie Madagascar Bourbon Pure Vanilla Bean Paste’i ja lisage. Või asendage üks supilusikatäis pastat iga terve vaniljekauna kohta.
Sellel tootel on koššer- ja gluteenivaba sertifikaat, samuti looduslik ja allergeenivaba. Inimestele, kes küpsetavad palju, on 32 untsi suurus suurepärane väärtus!
Koostis: suhkur, vesi, vaniljeekstrakt, vaniljeoad, tragakantkummi (looduslik paksendaja)
Musta küüslaugu pulber on erimenetlusel jahvatatud kuivatatud must küüslauk, mida on mugav kasutada toidu valmistamisel või toodete valmistamisel, juhtudel, kui musta küüslaugu pasta kasutamine on ei ole võimalik.
Kaltsiumkloriidi ühend E509
amarindi pasta Koostisosad: Tamarind(80%), vesi (20%).
Taipärase Tom Kha supi valmistamise vürtsipasta
Tomati ja koriandriga karripasta põhi. Enne kasutamist kuumutada.
Soe, lagritsa maitseline, magusa aroomiga vürts.
Kasutatakse köögivilja-, kartulitoitudes, teevalmistamisel, riisi, kuklite, kastmete, pajaroogade, suppide jpm maitsestamiseks.
Klassikaline korea porgangi valmistamise marinaad.
Kollane karripasta (4 portsjonit)
Asaföötidat võib kasutada toitudes sibula ja küüslaugu asemel, sobib aedvilja- ja seeneroogade maitsestamiseks.
Vürtsisegu kikerhernestele.
Mahe pasta tomatitest, tšillist ja küüslaugust – harissa
Maitsesegu Taipärasele hakklihale
Hapukas-magus vürtsikas kimchi kaste.
Naturaalne suitsutuspreparaat toitudele suitsuse hõngu lisamiseks.
Ehtne vanill on magustoitude, küpsetiste ja jäätise valmistamisel asendamatu. Sobib hästi ka kala, mereandide ja valge lihaga.
Marmelaadise tekstuuri, magusa maitse ning ilma intensiivse lõhnata.
Toitudele efektse musta värvi andmiseks – makroonidele, pastale jm.