Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
See kulinaarne pasta, mis on valmistatud Nielsen Massey kuulsast Madagascar Bourbon Pure Vanilla ekstraktist ja vaniljekauna tõelistest seemnetest, võimaldab teil lisada maitsvat vanilje maitset ilma tainast või kastmeid lahjendamata. See sobib ideaalselt ka näiteks brüleekreemi ja jäätise retseptide jaoks, millesse soovite lisada vaniljeseemnete ahvatlevat hõngu.
Vaniljeekstrakti asendamiseks retseptis mõõtke lihtsalt sama kogus meie Madagascar Bourbon Pure Vanilla Bean Paste’i ja lisage. Või asendage üks supilusikatäis pastat iga terve vaniljekauna kohta.
Sellel tootel on koššer- ja gluteenivaba sertifikaat, samuti looduslik ja allergeenivaba. Inimestele, kes küpsetavad palju, on 32 untsi suurus suurepärane väärtus!
Koostis: suhkur, vesi, vaniljeekstrakt, vaniljeoad, tragakantkummi (looduslik paksendaja)
Aromaatne, erk ja mõõduka teravusega pipar.
Kuivatatud peenestatud tšillikaunad.
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Vürtsipasta taipärasele hakkliharoale
Hapukas, mahe ja pisut tuimestava efektiga unikaalne vürts.
Seemned maitsevad kui kombinatsioon sibulast, mustast piprast ja oreganost. Terav mõru maitse ja lõhn.
Kasutamiseks valmis. Lase supp keema, lisa esmalt liha, siis köögiviljad ning hauta kuni kõik on valmis.
Jaapanipärane fermenteeritud sojaoa pasta suppidele, kastmetele, hautistele jms
Krevetipasta Tai köögist pastadele, karridele, dipi kastmetele jpm
Lisab toitudele sidruni aroomi ja maitset.
Soe, lagritsa maitseline, magusa aroomiga vürts.
Koostisosad: looduslik õli(Rapsiõli, Palmiõli, meresool 13%, tomatigraanulid 8%, suhkur, tomatipulber 5%, sibulagraanulid, ürdid, aroom. Kasutamine: enne kasutamist segada, otsese päikesevalguse eest kaitsta; peale esimest avamist külmas ruumis säilitada, mille temp.
Punane karripasta (4 portsjonit)
Heera Kewra (Kewra, keora või kewda) Vesi saadakse pandanuse õitelt otse kasvatajatelt. Selle essents ekstraheeritakse, töödeldakse ja villitakse hügieeniliselt, et saada meeldivalt lõhnav maitseaine. Kewra vett kasutatakse Põhja-India köögis laialdaselt maitse ja köitva aroomi lisamiseks.
Jahvatatud koriander
Kalakaste suppidele, karrile, dipikastmeks jms
Soolatud ja hapendatud köögiviljasalatite valmistamise vürtsisegu