Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Heera Kewra (Kewra, keora või kewda) Vesi saadakse pandanuse õitelt otse kasvatajatelt. Selle essents ekstraheeritakse, töödeldakse ja villitakse hügieeniliselt, et saada meeldivalt lõhnav maitseaine. Kewra vett kasutatakse Põhja-India köögis laialdaselt maitse ja köitva aroomi lisamiseks.
Vürtsipasta Indoneesia praetud nuudlitele (mahe)
Kardemon sobib tee, kohvi, jookide, magusate ja soolaste toitude maitsestamiseks
Jahvatatud koriander
Vürtsipasta Indoneesia praetud riisile (mahe)
Hapukas, mahe ja pisut tuimestava efektiga unikaalne vürts.
Koreapärase Kimchi supi valmistamiseks
Rikkalik ja kreemjas Tai roheline karripasta, tšillit 37%.
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Maitsestaja Korea stiilis Hotpotile (Hiina Fondüü)
0,5 tl = 2 spl värskelt pressitud mahlaga, 1tl = 1tl apelsinikoorega.
Kaltsiumkloriidi ühend E509
Punjabi pappadomid on õhukesed krõbedad India leivad, mida serveeritakse India toitude kõrvale või snäkina. Sobilik veganitele.
Autentne segu aromaatsetest vürtsidest, koriandrist, paprikast ja kookosest kaunilt tasakaalustatud Jalfrezi roa jaoks.
Koostisosad: looduslik õli(Rapsiõli, Palmiõli, meresool 13%, tomatigraanulid 8%, suhkur, tomatipulber 5%, sibulagraanulid, ürdid, aroom. Kasutamine: enne kasutamist segada, otsese päikesevalguse eest kaitsta; peale esimest avamist külmas ruumis säilitada, mille temp.
Tuline karripulber
Yuzu sidrun – maitselt meenutab segu sidrunist, mandariinist ja greibist, kerge ja värskendav, lilleliste nootidega.