Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Vindaloo vürtsipasta ühendab paprika kurkumi, köömne, koriandri ja autentsete vürtsidega – see on uimastatav segu, mis on tõeliselt maitsev, kuid ainult neile, kellele meeldib vürtsikas.
Taipärase Tom Yum supi valmistamise vürtsipasta (4 portsjonit)
Vürtsipasta Indoneesia praetud riisile (mahe)
Tomati ja koriandriga karripasta põhi. Enne kasutamist kuumutada.
Soe, lagritsa maitseline, magusa aroomiga vürts.
Jahvatatud rohelise kardemoni seemned
Mahedamaitseline karripulber
Koostisosad: looduslik õli(Rapsiõli, Palmiõli, meresool 13%, tomatigraanulid 8%, suhkur, tomatipulber 5%, sibulagraanulid, ürdid, aroom. Kasutamine: enne kasutamist segada, otsese päikesevalguse eest kaitsta; peale esimest avamist külmas ruumis säilitada, mille temp.
See kulinaarne pasta, mis on valmistatud Nielsen Massey kuulsast Madagascar Bourbon Pure Vanilla ekstraktist ja vaniljekauna tõelistest seemnetest, võimaldab teil lisada maitsvat vanilje maitset ilma tainast või kastmeid lahjendamata. See sobib ideaalselt ka näiteks brüleekreemi ja jäätise retseptide jaoks, millesse soovite lisada vaniljeseemnete ahvatlevat hõngu.
Vaniljeekstrakti asendamiseks retseptis mõõtke lihtsalt sama kogus meie Madagascar Bourbon Pure Vanilla Bean Paste’i ja lisage. Või asendage üks supilusikatäis pastat iga terve vaniljekauna kohta.
Sellel tootel on koššer- ja gluteenivaba sertifikaat, samuti looduslik ja allergeenivaba. Inimestele, kes küpsetavad palju, on 32 untsi suurus suurepärane väärtus!
Koostis: suhkur, vesi, vaniljeekstrakt, vaniljeoad, tragakantkummi (looduslik paksendaja)
Koreapärase Kimchi supi valmistamiseks
Marmelaadise tekstuuri, magusa maitse ning ilma intensiivse lõhnata.
Wasabi pulber vürtsika pasta valmistamiseks (nt sushi kõrvale)
Kasutamiseks valmis. Lase supp keema, lisa esmalt liha, siis köögiviljad ning hauta kuni kõik on valmis.
Tarrendaine / paksendaja
Kasutatakse köögivilja-, kartulitoitudes, teevalmistamisel, riisi, kuklite, kastmete, pajaroogade, suppide jpm maitsestamiseks.
Asaföötidat võib kasutada toitudes sibula ja küüslaugu asemel, sobib aedvilja- ja seeneroogade maitsestamiseks.
Seemned maitsevad kui kombinatsioon sibulast, mustast piprast ja oreganost. Terav mõru maitse ja lõhn.