Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Tärklisene riisijahu, sobilik paksendajaks
Riisipaber (16cm) sobib wrappidele, salatirullidele, kevadrullidele ja magustoitudele
Lihajase tekstuuriga shiitake seened sobivad hästi suppidesse, salatitesse ja wokiroogadesse.
Ubadel on pikk küpsetusaeg ja seetõttu sobivad need ideaalselt salatitesse.
Vürtsikamad Mee Goreng Nuudlid
3-värviline kuskuss
Kiirnuudlid Mi Goreng
Kasuta piima / koore asemel
Kooritud ja poolitatud mungoad
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad
Väga teravad kanamaitselised kiirnuudlid
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Soba Jaapani nuudlid.
P.A.N. Maisijahu (jäme) ekstraheeritakse väga tugevatest ja kõvadest maisituumadest. Jämedalt jahvatatud maisijahu nimetatakse sageli kukuruziks ja see on helekollase värvusega. Kuna maisijahu ei sisalda kleepuvat valku, sobib see ideaalselt kasutamiseks leiva- ja pannkoogitaignas ning India lehtleiva (nt naanileiva) peamise koostisosana.
Soolakas-magusa maitsega merevetikas mida lisatakse suppidesse, salatitesse.
Praetud kiirnuudlid wokile, suppidele