Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 30 € ostust.
Mandlimaitseline tarretava magustoidu segu
Punased mungoad
Tilda Grand sobib suurepäraselt juhtudel, kui soovite roogadega muljet avaldada. Riis kasvab kõrgel Himaalaja udustes orgudes, kus kliima summutaja võimaldab teraviljal pikemaks kasvada. Need eriti pikad terad küpsevad iga kord eraldi kohevate teradena ja sobivad ideaalselt ühepajatoiduks, nagu biryani ja boulod. Gluteenivaba toode.
Mustad ja läikivad läätsed.
Kutsutakse musta silmadega oaks.
Bulgur – poolpehmeks aurutatud ning purustatud nisuterad, kasutamine sarnaselt kartulile-riisile.
Poolitatud kikerherned.
Heera kikerhernepoolikud on maitsvad ja neid peetakse väga tervislikeks, kuna neis on palju kiudaineid ja olulisi valke. Indias ja Pakistanis kasutatakse kikerhernepoolikuid sageli hautistes või suppides ning need valmistatakse tavaliselt ilma lihata. Need on hea alternatiiv kartulile, riisile või leivale.
Pisikesed krõmpsud seemned, lisa magustoitudele, smuutidele või küpsetistele.
Kuivatatud mustad seened salatitele, suppidele jne
Valge fungus -Aasiast pärit söögiseen, sobib magusatesse ja soolastesse suppidesse.
Põhja Itaaliast pärit kartuliklimbid
Vürtsikad kiirnuudlid kaheksajala maitselisandiga
Jaapanipärane kiirnuudliroog vürtsika kastmega. Oyakata nuudliroad aitavad avastada rameni (tähendus: soe nuudlisupp) söömise kultuuri Jaapanis.
Koostis: nuudlid 87%: NISUjahu, kartulitärklis, palmiõli, sool, happeregulaatorid: E501, E500, E339, antioksüdant: E306, emulgaator:E322 (sisaldab SOJAT), maitseained (pärmiekstrakt, SOJAuba, küüslauk, NISUtärklis) rohelise tee ekstrakt, värvaine: E101. Maitseaine pulber 10%: maitseained (maltodekstriin, hüdrolüüsitud taimne valk (SOJA, NISU), sool, pärmiekstrakt, SINEPIõli), sool, suhkur, matsetugevdajad: E621, E627, E631, vürtsid (maltodekstriin, küüslauk, glükoos, must pipar), hape: E330, värvaine: E150c. Köögivilja helbed 3%: Kimchi hiina kapsa helbed (hiina kapsas, küüslauk, punane pipar), Pak-choi, porgand, roheline sibul. Võib sisaldada: OTRA, KOORIKLOOMI, MUNA, KALA, MAAPÄHKLEID, PIIMA, SELLERIT, SEESAMIT, seemneid ja MOLLUSKEID.
Kimchi maitselised kiirnuudlid
Kiirnuudlid 78,9% [NISUJAHU, palmiõli, modifitseeritud tärklis, sool, kergitusained: naatriumkarbonaadid, kaaliumkarbonaadid], kaste 18,2% [vedel SOJAkaste (vesi, SOJAOAD, NISU, sool), suhkur, päevalilleõli, maitsetugevdajad: E621, E635; hüdrolüüsitud taimne valk (valgu hüdrolüsaat, sool), SEESAMIõli, lõhna-ja maitseained (sisaldavad PIIMA), maltodekstriin, karamelliseeritud suhkur, pärmiekstrakt, sool, tšilli, praetud sibula mahla pulber (sibulamahl, maltodekstriin, päevalilleõli)], porgand, porru, tšilli.
100 grammi kohta Energiasisaldus (KJ/Kcal) 1025,1kJ/245kcal Rasvad (g) 12 Millest küllastunud rasvhapped (g) 5,20 Süsivesikud (g) 29 Millest suhkrud (g) 2,50 Valgud (g) 4,60 Sool (g) 1,50
Praetud kiirnuudlid wokile, suppidele
Kiirnuudlid Mi Goreng
Tai köögist inspireeritud nuudliroog, millel on iseloomulik tamarindipasta ja kalakaste, mis on kombineeritud laimimahla ja maapähklite hõnguga. Aromaatsed vürtsid: koriander, ingver suurendavad roa idamaist iseloomu.
Ramen kanamaitselised kiirnuudlid
Nissin brandi ramen terava ja tulise maitsega kiirnuudlid
Kikerherned – salatitele, karrile, hummuse valmistamiseks jpm
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Tumedad kikerherned ehk “Yellow gram” ehk “Kala Chana” – karrides, salatites jpm
TRS Gram jahu on valmistatud 100% puhtast Chana Dalist (Yellow Gram) ja sobib suurepäraselt sibula bhajise, traditsiooniliste kartuli- ja köögiviljapakorade ning mõnede magusate roogade valmistamiseks.
Segu mustast, valgest ja punasest kinoast.
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Kleepuv riis soolastele ja magusatele aasiapärastele roogadele
Tärklisene riisijahu, sobilik paksendajaks
Kasuta piima / koore asemel
Punased läätsed – karridele, suppidesse, hautistesse jms.
Tükeldatud lambaläätse seemned pole muud kui purustatud lambaläätse seemned, mida kasutatakse sageli maitsvate hapukurkide, näiteks kuulsa Methia Keri valmistamiseks, mille nimi tuleneb põhikoostisosa methi na kuria (purustatud lambaläätse seemned) järgi.
Nuudlid maguskartuli tärklisest
Terved maitsestamata mandlid
Kooritud rohelised mungoa- oad, purustatud Moong Dall – Kooritud rohelised mungoad, purustatud.
Valmistamine: Eemalda läätsede hulgast riknenud läätsed ja kooretükid. Loputa 3-4 korda. Vala koos puhta veega potti ja lase keema. Hauta 30min või kuni läätsed on pehmed. Jälgi, et vesi potist lõpuni ei keeks.
Kooritud ja poolitatud mungoad
Suppidesse, wokiroogadesse, kevadrullide täidiseks jms
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Mungoaidu tärklis
Tuntud ka kui vigna mungo, matt-uba, india aeduba, poolitatud
Kuivatatud mustad oad.
Pizzapõhjale, struudlitele, briochi tainaks, küpsistele, kookidele, õhulistele chiabatadele jpm.
Kuivatatud ja röstitud vetikad toidule lisamiseks või sushi valmistamiseks. Hoida kuivas kohas.