Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Jaapanipärased nuudlid suppidele või kastmetega serveerimiseks
Kombu vetikat kasutatakse suppides, puljongi keetmisel, lisatakse salatitesse.
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Väga teravad kanamaitselised kiirnuudlid
Kikerherned – salatitele, karrile, hummuse valmistamiseks jpm
3-värviline kuskuss
Tärklisene riisijahu, sobilik paksendajaks
P.A.N. Maisijahu (jäme) ekstraheeritakse väga tugevatest ja kõvadest maisituumadest. Jämedalt jahvatatud maisijahu nimetatakse sageli kukuruziks ja see on helekollase värvusega. Kuna maisijahu ei sisalda kleepuvat valku, sobib see ideaalselt kasutamiseks leiva- ja pannkoogitaignas ning India lehtleiva (nt naanileiva) peamise koostisosana.
Soolakas-magusa maitsega merevetikas mida lisatakse suppidesse, salatitesse.
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad
Kasuta piima / koore asemel
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Võib sisaldada maapähkleid, pähkleid, seesamiseemneid, soja, nisu (gluteen), piima ja sinepit.
Poolitatud kikerherned.
Mustad Mungoad (Urid whole) – Tuntud ka kui vigna mungo, matt-uba, india aeduba.
Soba Jaapani nuudlid.