Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Lihajase tekstuuriga shiitake seened sobivad hästi suppidesse, salatitesse ja wokiroogadesse.
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Punased kidney oad
Kooritud ja poolitatud mungoad
Heera kikerhernepoolikud on maitsvad ja neid peetakse väga tervislikeks, kuna neis on palju kiudaineid ja olulisi valke. Indias ja Pakistanis kasutatakse kikerhernepoolikuid sageli hautistes või suppides ning need valmistatakse tavaliselt ilma lihata. Need on hea alternatiiv kartulile, riisile või leivale.
Võib sisaldada maapähkleid, pähkleid, seesamiseemneid, soja, nisu (gluteen), piima ja sinepit.
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad
Kikerherned – salatitele, karrile, hummuse valmistamiseks jpm
Kuivatatud ja röstitud vetikad toidule lisamiseks või sushi valmistamiseks. Hoida kuivas kohas.
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Kasuta piima / koore asemel
3-värviline kuskuss
Kombu vetikat kasutatakse suppides, puljongi keetmisel, lisatakse salatitesse.
Soolakas-magusa maitsega merevetikas mida lisatakse suppidesse, salatitesse.
Soba Jaapani nuudlid.
Poolitatud kikerherned.
Tärklisene riisijahu, sobilik paksendajaks