Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Kuivatatud ja röstitud vetikad toidule lisamiseks või sushi valmistamiseks. Hoida kuivas kohas.
Soolakas-magusa maitsega merevetikas mida lisatakse suppidesse, salatitesse.
Soba Jaapani nuudlid.
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
Riisipaber (16cm) sobib wrappidele, salatirullidele, kevadrullidele ja magustoitudele
Väga teravad kanamaitselised kiirnuudlid
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad
Vürtsikad Mee Goreng Nuudlid
Punased kidney oad
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Heera kikerhernepoolikud on maitsvad ja neid peetakse väga tervislikeks, kuna neis on palju kiudaineid ja olulisi valke. Indias ja Pakistanis kasutatakse kikerhernepoolikuid sageli hautistes või suppides ning need valmistatakse tavaliselt ilma lihata. Need on hea alternatiiv kartulile, riisile või leivale.
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Lihajase tekstuuriga shiitake seened sobivad hästi suppidesse, salatitesse ja wokiroogadesse.