Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
3-värviline kuskuss
Riisipaber (16cm) sobib wrappidele, salatirullidele, kevadrullidele ja magustoitudele
Võib sisaldada maapähkleid, pähkleid, seesamiseemneid, soja, nisu (gluteen), piima ja sinepit.
Kasuta piima / koore asemel
Segu mustast, valgest ja punasest kinoast.
Praetud kiirnuudlid wokile, suppidele
Kikerherned – salatitele, karrile, hummuse valmistamiseks jpm
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
P.A.N. Maisijahu (jäme) ekstraheeritakse väga tugevatest ja kõvadest maisituumadest. Jämedalt jahvatatud maisijahu nimetatakse sageli kukuruziks ja see on helekollase värvusega. Kuna maisijahu ei sisalda kleepuvat valku, sobib see ideaalselt kasutamiseks leiva- ja pannkoogitaignas ning India lehtleiva (nt naanileiva) peamise koostisosana.
Punased kidney oad
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Väga teravad kanamaitselised kiirnuudlid
Kombu vetikat kasutatakse suppides, puljongi keetmisel, lisatakse salatitesse.