Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Kombu vetikat kasutatakse suppides, puljongi keetmisel, lisatakse salatitesse.
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Segu mustast, valgest ja punasest kinoast.
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Väga teravad kanamaitselised kiirnuudlid
Soolakas-magusa maitsega merevetikas mida lisatakse suppidesse, salatitesse.
P.A.N. Maisijahu (jäme) ekstraheeritakse väga tugevatest ja kõvadest maisituumadest. Jämedalt jahvatatud maisijahu nimetatakse sageli kukuruziks ja see on helekollase värvusega. Kuna maisijahu ei sisalda kleepuvat valku, sobib see ideaalselt kasutamiseks leiva- ja pannkoogitaignas ning India lehtleiva (nt naanileiva) peamise koostisosana.
Kasuta piima / koore asemel
3-värviline kuskuss
Mustad Mungoad (Urid whole) – Tuntud ka kui vigna mungo, matt-uba, india aeduba.
Võib sisaldada maapähkleid, pähkleid, seesamiseemneid, soja, nisu (gluteen), piima ja sinepit.
Soba Jaapani nuudlid.
Tärklisene riisijahu, sobilik paksendajaks
Jaapanipärased nuudlid suppidele või kastmetega serveerimiseks
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.