Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
3-värviline kuskuss
Ubadel on pikk küpsetusaeg ja seetõttu sobivad need ideaalselt salatitesse.
Tärklisene riisijahu, sobilik paksendajaks
Kooritud ja poolitatud mungoad
Soba Jaapani nuudlid.
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Segu mustast, valgest ja punasest kinoast.
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Kikerherned – salatitele, karrile, hummuse valmistamiseks jpm
Punased kidney oad
Väga teravad kanamaitselised kiirnuudlid
Kasuta piima / koore asemel
P.A.N. Maisijahu (jäme) ekstraheeritakse väga tugevatest ja kõvadest maisituumadest. Jämedalt jahvatatud maisijahu nimetatakse sageli kukuruziks ja see on helekollase värvusega. Kuna maisijahu ei sisalda kleepuvat valku, sobib see ideaalselt kasutamiseks leiva- ja pannkoogitaignas ning India lehtleiva (nt naanileiva) peamise koostisosana.
Poolitatud kikerherned.