Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Kasuta piima / koore asemel
Võib sisaldada maapähkleid, pähkleid, seesamiseemneid, soja, nisu (gluteen), piima ja sinepit.
Soba Jaapani nuudlid.
Tärklisene riisijahu, sobilik paksendajaks
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Poolitatud kikerherned.
Kiirnuudlid Mi Goreng
Kikerherned – salatitele, karrile, hummuse valmistamiseks jpm
Soolakas-magusa maitsega merevetikas mida lisatakse suppidesse, salatitesse.
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Kuivatatud ja röstitud vetikad toidule lisamiseks või sushi valmistamiseks. Hoida kuivas kohas.
Ubadel on pikk küpsetusaeg ja seetõttu sobivad need ideaalselt salatitesse.
Punased kidney oad
Vürtsikad Mee Goreng Nuudlid
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.