Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Kasuta piima / koore asemel
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Kikerherned – salatitele, karrile, hummuse valmistamiseks jpm
Tärklisene riisijahu, sobilik paksendajaks
3-värviline kuskuss
Võib sisaldada maapähkleid, pähkleid, seesamiseemneid, soja, nisu (gluteen), piima ja sinepit.
Soba Jaapani nuudlid.
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
Vürtsikad Mee Goreng Nuudlid
Ubadel on pikk küpsetusaeg ja seetõttu sobivad need ideaalselt salatitesse.
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Kuivatatud ja röstitud vetikad toidule lisamiseks või sushi valmistamiseks. Hoida kuivas kohas.
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Mustad Mungoad (Urid whole) – Tuntud ka kui vigna mungo, matt-uba, india aeduba.
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad