Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
P.A.N. Maisijahu (jäme) ekstraheeritakse väga tugevatest ja kõvadest maisituumadest. Jämedalt jahvatatud maisijahu nimetatakse sageli kukuruziks ja see on helekollase värvusega. Kuna maisijahu ei sisalda kleepuvat valku, sobib see ideaalselt kasutamiseks leiva- ja pannkoogitaignas ning India lehtleiva (nt naanileiva) peamise koostisosana.
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Kasuta piima / koore asemel
Kiirnuudlid Mi Goreng
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
Poolitatud kikerherned.
Riisipaber (16cm) sobib wrappidele, salatirullidele, kevadrullidele ja magustoitudele
Väga teravad kanamaitselised kiirnuudlid
Kikerherned – salatitele, karrile, hummuse valmistamiseks jpm
3-värviline kuskuss
Kombu vetikat kasutatakse suppides, puljongi keetmisel, lisatakse salatitesse.
Jaapanipärased nuudlid suppidele või kastmetega serveerimiseks
Soba Jaapani nuudlid.