Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Praetud kiirnuudlid wokile, suppidele
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
Soba Jaapani nuudlid.
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Võib sisaldada maapähkleid, pähkleid, seesamiseemneid, soja, nisu (gluteen), piima ja sinepit.
Kikerherned – salatitele, karrile, hummuse valmistamiseks jpm
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
3-värviline kuskuss
Riisipaber (16cm) sobib wrappidele, salatirullidele, kevadrullidele ja magustoitudele
Kooritud ja poolitatud mungoad
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
P.A.N. Maisijahu (jäme) ekstraheeritakse väga tugevatest ja kõvadest maisituumadest. Jämedalt jahvatatud maisijahu nimetatakse sageli kukuruziks ja see on helekollase värvusega. Kuna maisijahu ei sisalda kleepuvat valku, sobib see ideaalselt kasutamiseks leiva- ja pannkoogitaignas ning India lehtleiva (nt naanileiva) peamise koostisosana.
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Kuivatatud ja röstitud vetikad toidule lisamiseks või sushi valmistamiseks. Hoida kuivas kohas.
Väga teravad kanamaitselised kiirnuudlid
Soolakas-magusa maitsega merevetikas mida lisatakse suppidesse, salatitesse.