Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad
Soba Jaapani nuudlid.
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Ubadel on pikk küpsetusaeg ja seetõttu sobivad need ideaalselt salatitesse.
Vürtsikad Mee Goreng Nuudlid
Jaapanipärased nuudlid suppidele või kastmetega serveerimiseks
Lihajase tekstuuriga shiitake seened sobivad hästi suppidesse, salatitesse ja wokiroogadesse.
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Tärklisene riisijahu, sobilik paksendajaks
Kuivatatud ja röstitud vetikad toidule lisamiseks või sushi valmistamiseks. Hoida kuivas kohas.
Soolakas-magusa maitsega merevetikas mida lisatakse suppidesse, salatitesse.
Riisipaber (16cm) sobib wrappidele, salatirullidele, kevadrullidele ja magustoitudele
Kooritud ja poolitatud mungoad