Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Tärklisene riisijahu, sobilik paksendajaks
Väga teravad kanamaitselised kiirnuudlid
P.A.N. Maisijahu (jäme) ekstraheeritakse väga tugevatest ja kõvadest maisituumadest. Jämedalt jahvatatud maisijahu nimetatakse sageli kukuruziks ja see on helekollase värvusega. Kuna maisijahu ei sisalda kleepuvat valku, sobib see ideaalselt kasutamiseks leiva- ja pannkoogitaignas ning India lehtleiva (nt naanileiva) peamise koostisosana.
Heera kikerhernepoolikud on maitsvad ja neid peetakse väga tervislikeks, kuna neis on palju kiudaineid ja olulisi valke. Indias ja Pakistanis kasutatakse kikerhernepoolikuid sageli hautistes või suppides ning need valmistatakse tavaliselt ilma lihata. Need on hea alternatiiv kartulile, riisile või leivale.
Punased kidney oad
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Segu mustast, valgest ja punasest kinoast.
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
Jaapanipärased nuudlid suppidele või kastmetega serveerimiseks
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Võib sisaldada maapähkleid, pähkleid, seesamiseemneid, soja, nisu (gluteen), piima ja sinepit.
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Kasuta piima / koore asemel
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad
Kooritud ja poolitatud mungoad
Kikerherned – salatitele, karrile, hummuse valmistamiseks jpm