Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Koostis: laim (61%), rapsiõli, sool, jahvatatud vürtsid (6%) (paprika, tšilli 2%, vürtsid), happeregulaator (äädikhape), purustatud SINEPIseemned, purustatud lambaläätse seemned, SINEPIpulber.
Vorstil on peen tekstuur ja hautatud suitsupeekon, maitsestatud sibula, majoraani ja Habanero tšilliga. See on valmistatud kvaliteetsetest piirkondlikest koostisosadest, nagu peekon, koor, värske sealiha veri ja peeneks jahvatatud vürtsid. Keelel on see õrn, maitsev ja vürtsikas kuum.
Vürtsikad ingverimaitselised kommid
Koostis: mangod (68%), sool, rapsiõli, jahvatatud vürtsid (3%) (vürtsid, kurkum, tšilli), happerugulaator (äädikhape), SINEPIpulber, apteegitilli seemned, lambaläätse seemned, mustad SINEPIseemned, ajowani seemned, vürtsköömned, aed-mustköömne seemned.
Jaka (leivapuud vili) – sobib taimetoitlastele liha asendajaks
Krevetikrõpsud – snäkina, karride/suppide kõrvale
Röstsaiale, soolastele ja magusatele küpsetistele, wokiroogadesse
Jalapeno viilud.
Misosupi valmis segu krutoonide, merevetika ja rohelise sibulaga (3 pakki)
Terved vesikastanid wokkidesse, salatitesse jms
Tummine seesamiseemne pasta seesamiseemnetest.
Poppadum läätsekrõpsud
Woki roogadesse, riisile, suppidele
Sobib toitude maitsestamiseks ja lisandiks magustoidule
Küüslagupüree (gluteenivaba). Karridele, kastmetele, marinaadidele jms.
Sobib toitude maitsestamiseks ja magustoidule lisandiks
Pappadumid on valmistatud urdajahust (teatud tüüpi oad) ja neid serveeritakse tavaliselt India roogade lisandina. See lame koorega leib sobib hästi Chutney või karriroogade kõrvale. Sellele variandile on lisatud vürtsköömneid (jeera), mis annab sellele vürtsika maitse. Nende pappadumite valmistamine toimub mikrolaineahjus. Umbes 30 sekundi pärast on nad valmis!
Koostisained Uraadijahu (vigna mungo) 77%, vesi, sool, kergitusaine: naatriumvesinikkarbonaat, köömned 2%, maisiõli, asafoetida.
Energia 1252 kJ Energiat 299 kcal Rasv 0,8 g millest küllastunud 0,3 g Süsivesikud 51,1 g Kiudained 5,1 g Valgud 19,4 g Sool 6,2 g