Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Koostis: laim (61%), rapsiõli, sool, jahvatatud vürtsid (6%) (paprika, tšilli 2%, vürtsid), happeregulaator (äädikhape), purustatud SINEPIseemned, purustatud lambaläätse seemned, SINEPIpulber.
Krevetikrõpsud – snäkina, karride/suppide kõrvale
Sobib toitude maitsestamiseks ja lisandiks magustoidule
Sobib toitude maitsestamiseks ja magustoidule lisandiks
Misosupi valmis segu krutoonide, merevetika ja rohelise sibulaga (3 pakki)
Lisatud suhkruta mangopüree
Koostis: mangod (57%), rapsiõli, sool, jahvatatud vürtsid (7%) (paprika, tšilli 2,5%, vürtsid), happeregulaator (äädikhape, purustatud SINEPIseemned, purustatud lambaläätse seemned, SINEPIpulber).
Vürtsikad ingverimaitselised kommid
Ingveripüree (gluteenivaba). Karridele, kastmetele, marinaadidele jms.
Vorstil on peen tekstuur ja hautatud suitsupeekon, maitsestatud sibula, majoraani ja Habanero tšilliga. See on valmistatud kvaliteetsetest piirkondlikest koostisosadest, nagu peekon, koor, värske sealiha veri ja peeneks jahvatatud vürtsid. Keelel on see õrn, maitsev ja vürtsikas kuum.
Meie Habanero maksavorsti toodab spetsiaalne lihunik ainult tšillitoidu jaoks
Woki roogadesse, riisile, suppidele
Nisuküpsis eesti- ja inglise keelse õnnesõnumiga.
Jaka (leivapuud vili) – sobib taimetoitlastele liha asendajaks
Muna ja piimatoitude asendaja sojaubadest. Säilitusainete, piima ja gluteeni vaba.
Koostis: mangod (68%), sool, rapsiõli, jahvatatud vürtsid (3%) (vürtsid, kurkum, tšilli), happerugulaator (äädikhape), SINEPIpulber, apteegitilli seemned, lambaläätse seemned, mustad SINEPIseemned, ajowani seemned, vürtsköömned, aed-mustköömne seemned.
Taimne alternatiiv vahukoorele.
Jalapeno viilud.
Koostisosad: Vesi, kookoskreem, seened, tom yum pasta (sidrunhein, tšillipasta (sojaoad, šalottsibul, tšilli, suhkur, sool), SOJAõli, galangal, sool, sidrunhape E330, kahvrilaim), suhkur, galangal, sidrunhein, sool, tšilli, seller, laimilehed. Eemalda galangal ja sidrunhein enne serveerimist.