Sina vali kaup ja esita tellimus
Meie kinnitame tellimuse ja saadame arve
Sina maksad arve
Meie paneme kauba teele
Lihatoodetes-, konservides säilitusaineks ja liha punase värvuse säilitajaks.
Tarrendaine / paksendaja
Sorbeti stabilisaator tagab pehme tekstuuri
Pehme ja siidise tekstuuriga jäätise valmistamiseks.
Taksitab puuviljade pruuniks muutumist, lisab happelisust.
Zeleeriv aine
Liiva-, biskviit-, mure- ja pärmitaigna valmistamiseks.
Magustoitudele, jäätistele, küpsistele, kookidele, smuutile ja muudele maiustustele
Roogade tarrendamiseks
Looduslik tarretav aine.
Võimaldab rasvad pulbriliseks muuta (näiteks oliiviõli, peekonirasv, maapähklivõi jmt).
Looduslik aine tarretiste valmistamiseks ja toitude paksendamiseks.
Tärklisest valmistatud paksendaja, stabilisaator.
Fermenteerimise käigus toodetud paksendaja ja stabiliseerija.
Sidrunhape
Taimne tarrendaja.
Võimaldab luua geele, mis on iga temperatuuriga pöördumatud
Niiskuse vastased kapslid
Annab unikaalse maitse kõigile toodetele, kus on raske kasutada värsket jogurtit.
Ehk C vitamiin – säilitaja, hapuka maitse andja, puuviljade pruunistumise vastu.
Modifitseeritud kartulitärklis.
Naturaalne tselluloosist emulgaator efektsete toitude valmistamiseks.
Pulberdatud kuivatatud munavalge – makroonidele, kreemidele jm.
Erinevate tekstuuriliste elementide valmistamiseks vajalikud töövahendid.
Väikesed shokolaadiga kaetud karamelli tükikesed, mis vedelikega kokkupuutes prõksatavad, kihisevad ja pragunevad.
Sobib suurepäraselt sorbettide või külmade suppide stabiliseerimiseks.
Vahtude ja kokteilide valmistamiseks
Kartulimaitselised väiksed graanulid, mis õlis paisuvad.
Peened graanulid jahvatatud seakamarast, kasutatakse paneerimisjahuna.
Vahtude, jäätiste, kokteilide valmistamiseks.
Paksendav, stabiliseeriv aine (pulber), mis saadakse maisitärklise kääritamisel.
Peene pulber, mida saab segada külmade vedelikega ja kuumutada, et tekitada geelistuvat toimet.
Kõrge stabiilsusega emulgaator (pulbrina), mis on saadud sahharoosi ja rasvhapete vahelise reaktsiooni tulemina
Taimsest tselluloosist saadud tarretav aine.
Malto on looduslik paksendav aine, mis pärineb tapiokist ja baseerub maltodekstriinil.
Võimaldab luua toitudele õhukeseid, kergeid tekstuure.
Toimib tarretusainena ja tulemus jääb tihke, kuid mureneva tekstuuriga.
Taimne zeleerija elastsete ning pehme konsistentsiga tarretiste valmistamiseks.
Sfääriliste toiduefektide loomiseks.
Molekulaarse gastronoomia jaoks väga efektiivne emulgaator.
Võimaldab saavutada väga tugevat, lõigatavat tarretist. Tarretise vorm säilib kuni 70C.
Krõbedad dehüdreeritud tomati helbed, millel atraktiivne oranz värv.
Aitab hoida ära viilutatud puu- ja juurviljadel tumedaks tõmbumist.
Calcicu ja alginaadi koostoimel on võimalik vormida erinevaid vedelikke kalamarja kujuliseks ekstravagantseks toiduks.
Algin on saadud erinevatest pruunvetikatest, mis kasvavad külma vee piirkondades.