Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Yuzu sidrun – maitselt meenutab segu sidrunist, mandariinist ja greibist, kerge ja värskendav, lilleliste nootidega.
Kollane karripasta (4 portsjonit)
Soe, lagritsa maitseline, magusa aroomiga vürts.
Rikkalik ja kreemjas Tai roheline karripasta, tšillit 37%.
Jaapanipärane fermenteeritud sojaoa pasta suppidele, kastmetele, hautistele jms
Tsitruselise maitse ja aroomiga lehed, kasutamine sarnaselt loorberiga.
Kuivatatud peenestatud tšillikaunad.
Vürtsisegu salatite ja pirukate jaoks. Sobilik ka “tänavatoitudele”.
Rikkalik ja kreemjas Tai punane karripasta, tšillit 35%.
Roheline toiduvärv, pulber
Naturaalne tselluloosist emulgaator efektsete toitude valmistamiseks.
Koostisosad: looduslik õli(Rapsiõli, Palmiõli, meresool 13%, tomatigraanulid 8%, suhkur, tomatipulber 5%, sibulagraanulid, ürdid, aroom. Kasutamine: enne kasutamist segada, otsese päikesevalguse eest kaitsta; peale esimest avamist külmas ruumis säilitada, mille temp.
Ehtne vanill on magustoitude, küpsetiste ja jäätise valmistamisel asendamatu. Sobib hästi ka kala, mereandide ja valge lihaga.
Heera Kewra (Kewra, keora või kewda) Vesi saadakse pandanuse õitelt otse kasvatajatelt. Selle essents ekstraheeritakse, töödeldakse ja villitakse hügieeniliselt, et saada meeldivalt lõhnav maitseaine. Kewra vett kasutatakse Põhja-India köögis laialdaselt maitse ja köitva aroomi lisamiseks.
Küüslaugupulber
Mahedamaitseline karripulber
Jahvatatud koriander
Soolatud ja hapendatud köögiviljasalatite valmistamise vürtsisegu