Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Koreapärase Kimchi supi valmistamiseks
Kalakaste suppidele, karrile, dipikastmeks jms
Tsitruselise maitse ja aroomiga lehed, kasutamine sarnaselt loorberiga.
Jaapanipärane fermenteeritud sojaoa pasta suppidele, kastmetele, hautistele jms
Must sool e. rafineerimata mineraalsool
Indiapärane maitseainesegu salatite ja küpsetiste maitsestamiseks
Vürtsisegu kikerhernestele.
Mahe pasta tomatitest, tšillist ja küüslaugust – harissa
Maitsestaja Korea stiilis Hotpotile (Hiina Fondüü)
amarindi pasta Koostisosad: Tamarind(80%), vesi (20%).
India tšillipulber suppide, hautiste, riisi, karride jpm vürtsitamiseks – punaka värvuse andmiseks
Garam masala on India köögi üks peamisi koostisosi, kuid selle asemel, et olla teatud tüüpi vürts, on see tegelikult eriline vürtside segu.
Eestimaine lepasuitsu sool.
Hapukas, mahe ja pisut tuimestava efektiga unikaalne vürts.
Kasutatakse köögivilja-, kartulitoitudes, teevalmistamisel, riisi, kuklite, kastmete, pajaroogade, suppide jpm maitsestamiseks.
Gochujangi (pipra pasta) kasutatakse Koreas toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks.