Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Gochujang piprapasta on traditsiooniline Korea lisand toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks. Sobib suppidesse, hautistesse, kastmetesse, wokkidesse, lisandiks jpm.
Sobib hästi vanilli, koore ja šokolaadiga.
Kvaliteetne sidruni ekstrakt sobib hästi nii soolastele kui magusatele toitudele.
Punane karripasta (4 portsjonit)
Lisab toitudele sidruni aroomi ja maitset.
Aromaatne ja intensiivne maitseaine trühvliga.
Koostisosad: looduslik õli(Rapsiõli, Palmiõli, meresool 13%, tomatigraanulid 8%, suhkur, tomatipulber 5%, sibulagraanulid, ürdid, aroom. Kasutamine: enne kasutamist segada, otsese päikesevalguse eest kaitsta; peale esimest avamist külmas ruumis säilitada, mille temp.
Vindaloo vürtsipasta ühendab paprika kurkumi, köömne, koriandri ja autentsete vürtsidega – see on uimastatav segu, mis on tõeliselt maitsev, kuid ainult neile, kellele meeldib vürtsikas.
Rikkalik ja kreemjas Tai punane karripasta, tšillit 35%.
Vürtsköömneid kasutatakse suppide, juurviljade, juustu, muna, riisi, lihatoodete, hautiste, pasteedi, marinaadide, leiva ja palju muu maitsestamiseks.
Jahvatatud koriander
Vürtsipasta taipärasele hakkliharoale
Kollane karripasta (4 portsjonit)
Mahedamaitseline karripulber
Naturaalne vanilje ekstrakt.
Maitsesegu Taipärasele hakklihale
Krevetipasta Tai köögist pastadele, karridele, dipi kastmetele jpm
Gochujangi (pipra pasta) kasutatakse Koreas toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks.
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse