Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Kaltsiumkloriidi ühend E509
Panang karripasta loomalihale
Punjabi pappadomid on õhukesed krõbedad India leivad, mida serveeritakse India toitude kõrvale või snäkina. Sobilik veganitele.
Vürtsipasta taipärasele hakkliharoale
Maitsesegu Taipärasele hakklihale
Roheline toiduvärv, pulber
See kulinaarne pasta, mis on valmistatud Nielsen Massey kuulsast Madagascar Bourbon Pure Vanilla ekstraktist ja vaniljekauna tõelistest seemnetest, võimaldab teil lisada maitsvat vanilje maitset ilma tainast või kastmeid lahjendamata. See sobib ideaalselt ka näiteks brüleekreemi ja jäätise retseptide jaoks, millesse soovite lisada vaniljeseemnete ahvatlevat hõngu.
Vaniljeekstrakti asendamiseks retseptis mõõtke lihtsalt sama kogus meie Madagascar Bourbon Pure Vanilla Bean Paste’i ja lisage. Või asendage üks supilusikatäis pastat iga terve vaniljekauna kohta.
Sellel tootel on koššer- ja gluteenivaba sertifikaat, samuti looduslik ja allergeenivaba. Inimestele, kes küpsetavad palju, on 32 untsi suurus suurepärane väärtus!
Koostis: suhkur, vesi, vaniljeekstrakt, vaniljeoad, tragakantkummi (looduslik paksendaja)
Yuzu sidrun – maitselt meenutab segu sidrunist, mandariinist ja greibist, kerge ja värskendav, lilleliste nootidega.
Kvaliteetne sidruni ekstrakt sobib hästi nii soolastele kui magusatele toitudele.
Aromaatne, erk ja mõõduka teravusega pipar.
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Musta küüslaugu pulber on erimenetlusel jahvatatud kuivatatud must küüslauk, mida on mugav kasutada toidu valmistamisel või toodete valmistamisel, juhtudel, kui musta küüslaugu pasta kasutamine on ei ole võimalik.
Wasabi pulber vürtsika pasta valmistamiseks (nt sushi kõrvale)
Glükoosisiirup aitab ära hoida suhkrute kristalliseerumist ning toote kuivamist, annab elastsust ning hoiab pehmet tekstuuri.
Kasutamine: Jäätised, mousseed, kommid, glasuurid, kondiitritooted jpm.
Paksendaja: naatriumalginaat (E401).
Koreapärase Kimchi supi valmistamiseks
Toitudele efektse musta värvi andmiseks – makroonidele, pastale jm.
Vürtsköömneid kasutatakse suppide, juurviljade, juustu, muna, riisi, lihatoodete, hautiste, pasteedi, marinaadide, leiva ja palju muu maitsestamiseks.