Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Heera Kewra (Kewra, keora või kewda) Vesi saadakse pandanuse õitelt otse kasvatajatelt. Selle essents ekstraheeritakse, töödeldakse ja villitakse hügieeniliselt, et saada meeldivalt lõhnav maitseaine. Kewra vett kasutatakse Põhja-India köögis laialdaselt maitse ja köitva aroomi lisamiseks.
Taipärase Tom Kha supi valmistamise vürtsipasta
Kalakaste suppidele, karrile, dipikastmeks jms
Koreapärase Kimchi supi valmistamiseks
Hapukas, mahe ja pisut tuimestava efektiga unikaalne vürts.
Naturaalne tselluloosist emulgaator efektsete toitude valmistamiseks.
Autentne aromaatsete vürtside, sealhulgas paprika, köömne ja koriandri segu kaunilt tasakaalustatud Tikka Masala roa jaoks.
Taipärase Tom Yum supi valmistamise vürtsipasta (4 portsjonit)
Autentne segu aromaatsetest vürtsidest, koriandrist, paprikast ja kookosest kaunilt tasakaalustatud Jalfrezi roa jaoks.
Indiapärane maitseainesegu salatite ja küpsetiste maitsestamiseks
Aromaatne ja intensiivne maitseaine trühvliga.
Punane karripasta (4 portsjonit)
Vürtsipasta taipärasele hakkliharoale
Seemned maitsevad kui kombinatsioon sibulast, mustast piprast ja oreganost. Terav mõru maitse ja lõhn.
Tarrendaine / paksendaja
Soolatud ja hapendatud köögiviljasalatite valmistamise vürtsisegu
Mahedamaitseline karripulber
Koostisosad: looduslik õli(Rapsiõli, Palmiõli, meresool 13%, tomatigraanulid 8%, suhkur, tomatipulber 5%, sibulagraanulid, ürdid, aroom. Kasutamine: enne kasutamist segada, otsese päikesevalguse eest kaitsta; peale esimest avamist külmas ruumis säilitada, mille temp.
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse