Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Gochujang piprapasta on traditsiooniline Korea lisand toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks. Sobib suppidesse, hautistesse, kastmetesse, wokkidesse, lisandiks jpm.
Vürtsipasta Indoneesia praetud nuudlitele (mahe)
Kalakaste suppidele, karrile, dipikastmeks jms
Gochujangi (pipra pasta) kasutatakse Koreas toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks.
Punane karripasta (4 portsjonit)
Mahe pasta tomatitest, tšillist ja küüslaugust – harissa
Kollane karripasta (4 portsjonit)
Rikkalik ja kreemjas Tai punane karripasta, tšillit 35%.
Panang karripasta loomalihale
Musta pipra vürtsisegu wokiroogadele
Taipärase Tom Kha supi valmistamise vürtsipasta
Autentne segu aromaatsetest vürtsidest, koriandrist, paprikast ja kookosest kaunilt tasakaalustatud Jalfrezi roa jaoks.
Rikkalik ja kreemjas Tai roheline karripasta, tšillit 37%.
Garam masala on India köögi üks peamisi koostisosi, kuid selle asemel, et olla teatud tüüpi vürts, on see tegelikult eriline vürtside segu.
Koreapärase Kimchi supi valmistamiseks
Vietnami Pho nuudlisupi vürtsipasta (3 portsjonit)
amarindi pasta Koostisosad: Tamarind(80%), vesi (20%).
Taipärase Tom Yum supi valmistamise vürtsipasta
Vürtsipasta taipärasele hakkliharoale
Jaapanipärane fermenteeritud sojaoa pasta suppidele, kastmetele, hautistele jms