Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Panang karripasta loomalihale
Vürtsipasta Indoneesia praetud nuudlitele (mahe)
Gochujangi (pipra pasta) kasutatakse Koreas toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks.
Tomati ja koriandriga karripasta põhi. Enne kasutamist kuumutada.
Musta pipra vürtsisegu wokiroogadele
Taipärase Tom Kha supi valmistamise vürtsipasta
Taipärase Tom Yum supi valmistamise vürtsipasta (4 portsjonit)
Autentne segu aromaatsetest vürtsidest, koriandrist, paprikast ja kookosest kaunilt tasakaalustatud Jalfrezi roa jaoks.
Koreapärase Kimchi supi valmistamiseks
Vürtsipasta taipärasele hakkliharoale
Taipärase Tom Yum supi valmistamise vürtsipasta
Autentne segu aromaatsetest vürtsidest, ingverist ja tamarindist kaunilt tasakaalustatud Tandoori roa jaoks.
Punane karripasta (4 portsjonit)
Kollane karripasta (4 portsjonit)
Rikkalik ja kreemjas Tai punane karripasta, tšillit 35%.
Jaapanipärane fermenteeritud sojaoa pasta suppidele, kastmetele, hautistele jms
Rikkalik ja kreemjas Tai roheline karripasta, tšillit 37%.
Vietnami Pho nuudlisupi vürtsipasta (3 portsjonit)
Garam masala on India köögi üks peamisi koostisosi, kuid selle asemel, et olla teatud tüüpi vürts, on see tegelikult eriline vürtside segu.
Vindaloo vürtsipasta ühendab paprika kurkumi, köömne, koriandri ja autentsete vürtsidega – see on uimastatav segu, mis on tõeliselt maitsev, kuid ainult neile, kellele meeldib vürtsikas.