Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Gochujangi (pipra pasta) kasutatakse Koreas toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks.
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Heera Kewra (Kewra, keora või kewda) Vesi saadakse pandanuse õitelt otse kasvatajatelt. Selle essents ekstraheeritakse, töödeldakse ja villitakse hügieeniliselt, et saada meeldivalt lõhnav maitseaine. Kewra vett kasutatakse Põhja-India köögis laialdaselt maitse ja köitva aroomi lisamiseks.
Jahvatatud rohelise kardemoni seemned
Glükoosisiirup aitab ära hoida suhkrute kristalliseerumist ning toote kuivamist, annab elastsust ning hoiab pehmet tekstuuri.
Kasutamine: Jäätised, mousseed, kommid, glasuurid, kondiitritooted jpm.
Punane karripasta (4 portsjonit)
Aromaatne, erk ja mõõduka teravusega pipar.
Lisab toitudele sidruni aroomi ja maitset.
Kuivatatud peenestatud tšillikaunad.
Hapukas, mahe ja pisut tuimestava efektiga unikaalne vürts.
amarindi pasta Koostisosad: Tamarind(80%), vesi (20%).
Mahedamaitseline karripulber
Kollane karripasta (4 portsjonit)
Marmelaadise tekstuuri, magusa maitse ning ilma intensiivse lõhnata.
Must sool e. rafineerimata mineraalsool
Tuline karripulber