Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Gochujangi (pipra pasta) kasutatakse Koreas toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks.
Soe, lagritsa maitseline, magusa aroomiga vürts.
Vindaloo vürtsipasta ühendab paprika kurkumi, köömne, koriandri ja autentsete vürtsidega – see on uimastatav segu, mis on tõeliselt maitsev, kuid ainult neile, kellele meeldib vürtsikas.
Kuivatatud peenestatud tšillikaunad.
Toitudele efektse musta värvi andmiseks – makroonidele, pastale jm
Mahe pasta tomatitest, tšillist ja küüslaugust – harissa
Naturaalne vanilje ekstrakt.
Asaföötidat võib kasutada toitudes sibula ja küüslaugu asemel, sobib aedvilja- ja seeneroogade maitsestamiseks.
Koostisosad: looduslik õli(Rapsiõli, Palmiõli, meresool 13%, tomatigraanulid 8%, suhkur, tomatipulber 5%, sibulagraanulid, ürdid, aroom. Kasutamine: enne kasutamist segada, otsese päikesevalguse eest kaitsta; peale esimest avamist külmas ruumis säilitada, mille temp.
Mahedamaitseline karripulber
Kurkum, kurkuma, turmeric, haldi, kollajuur.
Taipärase Tom Kha supi valmistamise vürtsipasta
Annab toitudele meeldiva ja hõrgu apelsini maitse kerge mõrkja noodiga.
Kardemon sobib tee, kohvi, jookide, magusate ja soolaste toitude maitsestamiseks
Taipärase Tom Yum supi valmistamise vürtsipasta (4 portsjonit)
Must sool e. rafineerimata mineraalsool
Hapukas-magus vürtsikas kimchi kaste.
Garam masala on India köögi üks peamisi koostisosi, kuid selle asemel, et olla teatud tüüpi vürts, on see tegelikult eriline vürtside segu.
Panang karripasta loomalihale