Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Vürtsipasta taipärasele hakkliharoale
Vürtsipasta Indoneesia praetud riisile (mahe)
Kurkum, kurkuma, turmeric, haldi, kollajuur.
Tomati ja koriandriga karripasta põhi. Enne kasutamist kuumutada.
Kasutatakse köögivilja-, kartulitoitudes, teevalmistamisel, riisi, kuklite, kastmete, pajaroogade, suppide jpm maitsestamiseks.
India tšillipulber suppide, hautiste, riisi, karride jpm vürtsitamiseks – punaka värvuse andmiseks
Mustad sinepiseemned
Toitudele efektse musta värvi andmiseks – makroonidele, pastale jm
Annab toitudele meeldiva ja hõrgu apelsini maitse kerge mõrkja noodiga.
0,5 tl = 2 spl värskelt pressitud mahlaga, 1tl = 1tl apelsinikoorega.
Marmelaadise tekstuuri, magusa maitse ning ilma intensiivse lõhnata.
Mahe pasta tomatitest, tšillist ja küüslaugust – harissa
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Koostisosad: looduslik õli(Rapsiõli, Palmiõli, meresool 13%, tomatigraanulid 8%, suhkur, tomatipulber 5%, sibulagraanulid, ürdid, aroom. Kasutamine: enne kasutamist segada, otsese päikesevalguse eest kaitsta; peale esimest avamist külmas ruumis säilitada, mille temp.
Toitudele efektse musta värvi andmiseks – makroonidele, pastale jm.
Vindaloo vürtsipasta ühendab paprika kurkumi, köömne, koriandri ja autentsete vürtsidega – see on uimastatav segu, mis on tõeliselt maitsev, kuid ainult neile, kellele meeldib vürtsikas.
Rikkalik ja kreemjas kollane Tai karripasta, mahedam.