Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
P.A.N. Maisijahu (jäme) ekstraheeritakse väga tugevatest ja kõvadest maisituumadest. Jämedalt jahvatatud maisijahu nimetatakse sageli kukuruziks ja see on helekollase värvusega. Kuna maisijahu ei sisalda kleepuvat valku, sobib see ideaalselt kasutamiseks leiva- ja pannkoogitaignas ning India lehtleiva (nt naanileiva) peamise koostisosana.
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Väga teravad kanamaitselised kiirnuudlid
Soolakas-magusa maitsega merevetikas mida lisatakse suppidesse, salatitesse.
Vürtsikamad Mee Goreng Nuudlid
Basiiliku seemneid eBasil seeds or Tukmaria are used in drinks and desserts.
When soaked, a gel layer forms on the seeds, similar to chia seeds.hk Tukmaria
Punased kidney oad
3-värviline kuskuss
Vürtsikad Mee Goreng Nuudlid
Kikerherned – salatitele, karrile, hummuse valmistamiseks jpm
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Kiirnuudlid Mi Goreng
Segu mustast, valgest ja punasest kinoast.
Mustad Mungoad (Urid whole) – Tuntud ka kui vigna mungo, matt-uba, india aeduba.
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.