Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Riisipaber (16cm) sobib wrappidele, salatirullidele, kevadrullidele ja magustoitudele
Vürtsikamad Mee Goreng Nuudlid
Kikerherned – salatitele, karrile, hummuse valmistamiseks jpm
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad
Heera kikerhernepoolikud on maitsvad ja neid peetakse väga tervislikeks, kuna neis on palju kiudaineid ja olulisi valke. Indias ja Pakistanis kasutatakse kikerhernepoolikuid sageli hautistes või suppides ning need valmistatakse tavaliselt ilma lihata. Need on hea alternatiiv kartulile, riisile või leivale.
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Kasuta piima / koore asemel
Praetud kiirnuudlid wokile, suppidele
3-värviline kuskuss
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Kuivatatud ja röstitud vetikad toidule lisamiseks või sushi valmistamiseks. Hoida kuivas kohas.
Kooritud ja poolitatud mungoad
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
Kiirnuudlid Mi Goreng