Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Soba Jaapani nuudlid.
Kiirnuudlid Mi Goreng
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Võib sisaldada maapähkleid, pähkleid, seesamiseemneid, soja, nisu (gluteen), piima ja sinepit.
Punased kidney oad
Segu mustast, valgest ja punasest kinoast.
Mustad Mungoad (Urid whole) – Tuntud ka kui vigna mungo, matt-uba, india aeduba.
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Kooritud ja poolitatud mungoad
Heera kikerhernepoolikud on maitsvad ja neid peetakse väga tervislikeks, kuna neis on palju kiudaineid ja olulisi valke. Indias ja Pakistanis kasutatakse kikerhernepoolikuid sageli hautistes või suppides ning need valmistatakse tavaliselt ilma lihata. Need on hea alternatiiv kartulile, riisile või leivale.
Vürtsikamad Mee Goreng Nuudlid
Jaapanipärased nuudlid suppidele või kastmetega serveerimiseks
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu