Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Kikerherned – salatitele, karrile, hummuse valmistamiseks jpm
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad
Poolitatud kikerherned.
Punased kidney oad
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Vürtsikamad Mee Goreng Nuudlid
Kombu vetikat kasutatakse suppides, puljongi keetmisel, lisatakse salatitesse.
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Soolakas-magusa maitsega merevetikas mida lisatakse suppidesse, salatitesse.
Võib sisaldada maapähkleid, pähkleid, seesamiseemneid, soja, nisu (gluteen), piima ja sinepit.
P.A.N. Maisijahu (jäme) ekstraheeritakse väga tugevatest ja kõvadest maisituumadest. Jämedalt jahvatatud maisijahu nimetatakse sageli kukuruziks ja see on helekollase värvusega. Kuna maisijahu ei sisalda kleepuvat valku, sobib see ideaalselt kasutamiseks leiva- ja pannkoogitaignas ning India lehtleiva (nt naanileiva) peamise koostisosana.
Soba Jaapani nuudlid.
3-värviline kuskuss