Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
P.A.N. Maisijahu (jäme) ekstraheeritakse väga tugevatest ja kõvadest maisituumadest. Jämedalt jahvatatud maisijahu nimetatakse sageli kukuruziks ja see on helekollase värvusega. Kuna maisijahu ei sisalda kleepuvat valku, sobib see ideaalselt kasutamiseks leiva- ja pannkoogitaignas ning India lehtleiva (nt naanileiva) peamise koostisosana.
Heera kikerhernepoolikud on maitsvad ja neid peetakse väga tervislikeks, kuna neis on palju kiudaineid ja olulisi valke. Indias ja Pakistanis kasutatakse kikerhernepoolikuid sageli hautistes või suppides ning need valmistatakse tavaliselt ilma lihata. Need on hea alternatiiv kartulile, riisile või leivale.
Lihajase tekstuuriga shiitake seened sobivad hästi suppidesse, salatitesse ja wokiroogadesse.
Kiirnuudlid Mi Goreng
Kuivatatud ja röstitud vetikad toidule lisamiseks või sushi valmistamiseks. Hoida kuivas kohas.
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Vürtsikamad Mee Goreng Nuudlid
Jaapanipärased nuudlid suppidele või kastmetega serveerimiseks
Kasuta piima / koore asemel
Soolakas-magusa maitsega merevetikas mida lisatakse suppidesse, salatitesse.
Kombu vetikat kasutatakse suppides, puljongi keetmisel, lisatakse salatitesse.
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Praetud kiirnuudlid wokile, suppidele
Basiiliku seemneid eBasil seeds or Tukmaria are used in drinks and desserts.
When soaked, a gel layer forms on the seeds, similar to chia seeds.hk Tukmaria