Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Kikerherned – salatitele, karrile, hummuse valmistamiseks jpm
Vürtsikamad Mee Goreng Nuudlid
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Punased kidney oad
Vürtsikad Mee Goreng Nuudlid
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Ubadel on pikk küpsetusaeg ja seetõttu sobivad need ideaalselt salatitesse.
Kombu vetikat kasutatakse suppides, puljongi keetmisel, lisatakse salatitesse.
Soolakas-magusa maitsega merevetikas mida lisatakse suppidesse, salatitesse.
Kasuta piima / koore asemel
Väga teravad kanamaitselised kiirnuudlid
Võib sisaldada maapähkleid, pähkleid, seesamiseemneid, soja, nisu (gluteen), piima ja sinepit.
Riisipaber (16cm) sobib wrappidele, salatirullidele, kevadrullidele ja magustoitudele
Poolitatud kikerherned.
Segu mustast, valgest ja punasest kinoast.