Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Segu mustast, valgest ja punasest kinoast.
3-värviline kuskuss
Vürtsikamad Mee Goreng Nuudlid
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
Jaapanipärased nuudlid suppidele või kastmetega serveerimiseks
Kooritud ja poolitatud mungoad
Tärklisene riisijahu, sobilik paksendajaks
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Soba Jaapani nuudlid.
Vürtsikad Mee Goreng Nuudlid
Kuivatatud ja röstitud vetikad toidule lisamiseks või sushi valmistamiseks. Hoida kuivas kohas.
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad
Heera kikerhernepoolikud on maitsvad ja neid peetakse väga tervislikeks, kuna neis on palju kiudaineid ja olulisi valke. Indias ja Pakistanis kasutatakse kikerhernepoolikuid sageli hautistes või suppides ning need valmistatakse tavaliselt ilma lihata. Need on hea alternatiiv kartulile, riisile või leivale.
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Võib sisaldada maapähkleid, pähkleid, seesamiseemneid, soja, nisu (gluteen), piima ja sinepit.
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.