Magus sojakaste on Indoneesia köögis laialt kasutuses. Kasutatakse nii kastmena, marinaadides, pajaroogades jms magus-maheda ja umami meki lsiamiseks. Koostisosad: suhkrusiirup, vesi, sool, hüdrolüüsitud SOJA valk, värvaine: E150c, paksendajad: karrageen, guarkummi,…
Tai karrides, suppides, Aasia toitudes kasutatav ingveriga sarnane vürtsikas risoom. Ingverist aromaatsem ja peenema lõhnaga kalgan on maitselt aga vürtsikam.
Pigem tärklist meenutav riisijahu sobib kasutamiseks paksendajana nii soolastes kui magusates roogades. Samuti kasutatakse kleepuva riisi jahu Mochi pallide ja muude aasiapäraste magustoitudevalmistamisel. Koostisosad: kleepuv riis, vesi….
Nielsen Massey sidruniekstrakt on mugav viis lisada toitudele sidruni maitset ja täiendada paljusid koostisosi, nagu rosinaid, maasikaid, vaarikaid, kirsse, mett, ingverit, rosmariini, basiilikut, tüümiani, peterselli ja küüslauku. Sidruniekstrakti võib lisada…
MAC SUPERIOR sarja SF-85 210mm fileerimise nuga kujundati pärast traditsioonilist jaapani stiilis Yanagibat, kuid õhema tera ja topelt kumera servaga – läänelik modifikatsioon noale. Pikk ja kitsas tera on õrnalt…
Rafineerimata palmiõli on maitselt õrnalt magus ja toatemperatuuril tahke/pehme tekstuuriga. Palmiõli kasutatakse praadimiseks (eelkõige Aasia ja Aafrika köökides). Euroopas valmistatakse tema tekstuuri tõttu ka palmiõlist margariini. Koostisosad: rafirneerimata palmiõli 100%….
Kaffirlaim, kaahvrilaim, kahvrilaim – sidruni ja laimi laadne tsitrus, mille lehed sobivad hästi suppide-wokkide-karride maitsestamiseks. Kasutatakse palju Tai ja Indoneesia köögis – Tom Yum supi, erinevate marinaadide või riisi maitsestamiseks….
Agar-agar on mere punavetikastest saadud aine. Kuumutades moodustab agar lahuse, mis jahtumisel muutub geeljaks. Agar on maitsetu ja sobib eriti hästi taimetoitlastele (asendab hästi zelatiini, mis on loomset päritolu). Agar-agarit…
MAC SUPERIOR sarja SA-70 181mm üld / kokanuga kujundati MAC-i ORIGINAL sarja UK-60 täiustatud versioonina. Sellel on MAC kaubamärgina ümmarguse otsaga lõiketera, mille sisse lõigatud auk ja ülestõstetud käepide, et…
Pärm 4.5-22.5 liitri veini käivitamiseks. Kasutamine: Segada pärm sooja veega (20-27kraadi) ning lisada veininõusse….
Rohelise tšilliga salatikaste sobib hästi nii külmadele kui soojadele salatitele vürtsikuse lisamiseks. Koostisosad: vesi, suhkur, destilleeritud äädikas, roheline tšilli, sool, happesuse regulaator: sidrunhape, küüslauk, koriandri lehed, stabilisaator: ksantaankummi. Peale avamist…
MAC SUPERIOR sarja SA-80 207mm üld / kokanuga kujundati MAC-i ORIGINAL sarja UK-80 täiustatud versioonina. Sellel on MAC kaubamärgina ümmarguse otsaga lõiketera, mille sisse lõigatud auk ja ülestõstetud käepide, et…
Austrikastet kasutatakse nagu sojakastet köögiviljade, liha- ja kalatoitude, nuudlite maitsestamiseks. Austrikaste lisatakse toidule valmistamise lõppjärgus, vajadusel lisatakse ka kastme paksendajat ning lastakse korraks keema minna. Koostisosad: vesi, suhkur, sool, fruktoosisiirup,…
Punase tšilliga salatikaste sobib hästi nii külmadele kui soojadele salatitele vürtsikuse lisamiseks. Koostisosad: vesi, suhkur, destilleeritud äädikas, punane tšilli, sool, kollane tšilli, happesuse regulaator: sidrunhape, küüslauk, stabilisaator: ksantaankummi. Peale avamist…
Veinikorgid suurusega 22*38mm. Pakis on 30 tk….