Proovi magusa ananassi-tšilli kastet kindlasti riisiroal, näiteks koos praetud krevettide või kanaga… Ettevaatust! Viib keele alla! Kaste sobib ka ideaalselt salatitele ja dipikastmeks. Parim enne 25/11/2022. Koostisosad: ananass 35%, vesi,…
Valada vein mõõtjasse nii, et kapillaar täituks ühtlaselt. Keerata mõõtjat allapoole, et peenem osa jääks üles. Kapilaaris hakkab nivoo langema kuni veini kraadini hetkeks seiskub. Teostada toatemperatuuril, 20C….
Hoisini kaste Lee Kum Kee brändilt sobib Pekingi pardile, kevadrullidele, kanale, wokkidele ja dipi kastmeks. Koostisosad: suhkur, vesi, fermenteeritud SOJAubade pasta (vesi, sool, SOJAoad, NISUjahu), sool, kuivatatud maguskartul, värvaine: E150a,…
Väga intensiivse lõhna ning maitsega segu jahvatatud trühvlist. Sobib väga paljudele toitudele alates suppidest, lihatoitudest, pastast riisist lõpetades pitsa, pelmeenide ja sushiga. Koostisosad: must suvetrühvel, naturaalne maitseaine, kaarobi pulber, sool,…
Taipärane kollane karripasta. Valmistamine (4portsjonit): Sega 240ml kookospiima karripastaga, kuumuta kuni õli tekib pinnale. Lisa 250g liha/kana tükke ja kuumuta valmimiseni. Lisa 240ml vett, aja keema. Lisa kartul ja sibul…
Woki kulp. Puidust käsivars, 175ml metall kulp. Kogupikkus: 42,5cm…
Kimchi kapsasalati puhul on tegemist ühe tuntuima roaga Korea söögilaual. Kimchi tähendab korea keeles “uputatud köögivilju”. Kimchi puhul on tegemist soolatud ja hapendatud köögiviljade ning tšilliga. Kimchi salat sobib hästi…
Ploomi kaste sobib pardiprae juurde, wokiroogadesse, kevadrullidele. Koostisosad: suhkur, soolatud ploomid 25%, vesi, riisiäädikas, modifitseeritud maisitärklis, happesuse regulaatorid: sidrunhape, naatriumtsitraat, ingver, tšilli, stabilisaator: E415 (SOJAoad, NISU). Toiteväärtus 100g kohta: Energia…
Vürtsikad ingverimaitselised kommid. Kõik ingveri head omadused pisikeses mugavas pakis. Ingverikommid on head külmetuse ja iivelduse leevendajad ning mõjuvad üldisele heaolule hästi. Koostisosad: roosuhkur, ingver 7%, tapioki tärklis. Toode võib…
Magustamata kondenseeritud kookoskreem. Taimne alternatiiv tavalisele (magedale) kondenspiimale. Tihke konsistentsiga ja tummine kookoskreem, sobib kondiitritoodete, suppide, kreemiste pastakastmete jpm valmistamiseks või maitselisaks kohvile. Koostisosad: kookoskreem (kookoskreem, filtreeritud vesi), kookossuhkur, paksendaja:…
Vürtsipaste taipärasele hakkliharoale. Valmistamine: Kuumuta 15ml õli, lisa 200g hakkliha ja vürtsipasta. Sega kuni küpsemiseni. Lisa 120ml vett ja lase podiseda 5min. Serveeri koriandrilehe, kurgi vms köögiviljaga. Koostisosad: šalottsibul, tomatipasta,…
Magus-hapu maitsega ploomikaste sobib hästi dipikastmeks. Koostisosad: suhkur, vesi, destilleeritud äädikas, ploomid 2%, modifitseeritud tapioki tärklis, sool. Peale avamist säilitada külmikus. Toiteväärtus 100ml kohta: Energia 1167kJ/278kcal Rasv 0,7g millest küllastunud…
Taipärane punane karripasta. Valmistamine (4 portsjonit): Kuumuta 1 purk (250ml) kookospiima koos karripastaga kuni pinnale tekib õlikiht. Lisa 250g tükeldatud looma- või kanaliha ja kuumuta kuni liha valmimiseni. Lisa veel…