Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Jaapanipärased Udon nuudlid sobivad hästi serveerimiseks anšoovise supis, mis garneeritud keedetud munaga või Bibim kastme seguga (terav tšilli/oas paste segatud seesamiõli, suhkru, küüslaugu ja äädikaga). Valmistamine: Keeda soolaga maitsestatud vees…
MAC SUPERIOR sarja SP-50 127mm nuga kujundati täpselt selliselt, et see sobiks üldiseks kasutamiseks kui ka koorimisteks / nikerdamisteks. Noa üles suunaga käepide ja pikem tera võimaldavad hoida sõrmenukke vabamalt,…
Naturaalne vedel suitsutuspreparaat New Orlansist. Võimaldab lihtsalt ja kiirelt anda toitudele ehtsast suitsumaitset. Valmistatud hikkoripuu, tule ja vee kooslusel. Hikkoripuu laastude põletamisel tekkinud suits liigub läbi külma vee ja vesi…
Koostisosad: NISUjahu, modifitseeritud tapioki tärklis, Palmiõli, sool, suhkur, kuivatatud jurviljad (kapsas, shitaake seened, roheline sibul) maitsetugevdaja E621, E635) vürtsid, maitaine (seller), miso pulber, (SOJAuba) tšillipulber, Värvained( paprika, karamell) , happesuse…
Aasia köögist pärist kalakaste sobib soolase maitse lisamiseks igale roale. Kasuta näiteks karridele, suppidele, wokkidele, marinaadidele, dipikastmetele jms. Koostisosad: ANŠOOVISE ekstrakt 63%, sool, suhkur….
Toitumisalane teave 100 g kohta: Energiasisaldus: 3404kJ / 828 Rasvad: 92g Küllastunud rasvhapped: 15,0 g Süsivesikud: 0,0 g Suhkur: 0,0 g Valk: 0,0 g Sool: 0,0 g…
30 tk/pk. Keevas vees kahanevad….
Õhline, kerge ja helbeline paneerimisjahu Panko. Hea asendus peenele riivsaia purule. Panko sobib paneerimiseks nii köögiviljadele, mereandidele kui lihale. Kasutamine: Piserda pankole pisut vett, maitsesta krevetid(vms), kata krevetid nisujahuga, kasta…
Kikkomani brändi teriyaki kaste-marinaad sobib erinevate kala, liha ja mereanni roogade maitsestamiseks. Tegemist on maitserikka soolakas – hapuka sojabaasil kastmega. Koostisosad: SOJAkaste (vesi, SOJAoad, NISU, sool), vein (sh. sulfurdioksiid), suhkur,…
Säilitusainevaba terav gruusiapärane kaste, käsitöö toode. Adzika kaste sobib hästi lihale, marinaadidele, šašlõkile, grillitud ja praetud toitudele, munadele, dipikastmeks (näiteks segatult hapukoorega) jpm. Koostisosad: tšillipipar, paprika, pipar, sool, küüslauk, maitseained….
Musta küüslaugu pulber on erimenetlusel jahvatatud kuivatatud must küüslauk, mida on mugav kasutada toidu valmistamisel või toodete valmistamisel, juhtudel, kui musta küüslaugu pasta kasutamine on ei ole võimalik. Ühe kilogrammi…
Kuni 25 L veinile, kui vein selgeks ei lähe.
Annab toitudele meeldiva ja hõrgu apelsini maitse kerge mõrkja noodiga. Sobib küpsetiste, kuskussi maitsestamiseks, ka kreemides, vahtudes, jäätistes, keeksides, vanilli, mandli ja sidruni dessertides annab apelsiniõie vesi head maitset. Koostisosad:…
MAC SUPERIOR sarja SF-85 210mm fileerimise nuga kujundati pärast traditsioonilist jaapani stiilis Yanagibat, kuid õhema tera ja topelt kumera servaga – läänelik modifikatsioon noale. Pikk ja kitsas tera on õrnalt…
Mõnusalt magusad mustikad ühes tšilli aroomiga peidavad kastme tõelist palet, milleks on tekitada tunne, nagu Su keelt tätoveeritakse! Carolina Reaper on teadaolevalt kõige kangem tšillipipar maailmas! Scoville skaalal on tema…
Taipärane punane karripasta. Valmistamine (4 portsjonit): Kuumuta 1 purk (250ml) kookospiima koos karripastaga kuni pinnale tekib õlikiht. Lisa 250g tükeldatud looma- või kanaliha ja kuumuta kuni liha valmimiseni. Lisa veel…
Pigem tärklist meenutav riisijahu sobib kasutamiseks paksendajana nii soolastes kui magusates roogades. Samuti kasutatakse kleepuva riisi jahu Mochi pallide ja muude aasiapäraste magustoitudevalmistamisel. Koostisosad: kleepuv riis, vesi….
Mac FKW-9 on traditsionaalse kujuga, pikk, õhukese tera ja terava otsaga professionaalne nuga. Jaapani traditsiooni kohaselt on see nuga Yanagiba stiilis teritatud vaid ühelt poolt ning on eriti hea käsitlemaks…
Jaka on suur, kuni 30 kg kaaluv leivapuu vili, mis tänapäeval kasvab enamikus troopilistes maades. Jaka on põhitoiduaineks paljudes Aasia riikides, eriti Sri Lankas. Samuti väga populaarne ka Indias. Tekstuurilt…
Aniis on soe, lagritsa maitseline, magusa aroomiga vürts. Mitte segamini ajada tähtaniisiga, mille maitse on vürtsikam ja tugevam. Aniisi kasutatakse näiteks pagaritoodete maitsestamiseks, lisatakse kuklitele-saiadele, kookidele, magustoitudele, kompottidele ja keedistele….
Nielsen Massey apelsiniekstraktis on kasutatud parima kvaliteediga apelsinist pressitud õli, mis tagab suurepärase lõhna- ja maitsenaudingu. Sobib väga hästi kokku vanilli, šokolaadi, maasikate, ananassi jt puuviljadega. Kasuta ka riisi, kana,…
Veinikääritamise toru ehk vesilukk.
Koreapärase kimchi supi valmistamise vürtsipasta. Retsept 3-4-le: Vaja läheb: 1 pakk vürtsipastat, 500ml vett, 150g mereande/ loomaliha, 100g hiina kapsast/ kimchi’t, 1 väike sibul, rohelist sibulat. Tee nii: Lase vesi…
Tellimisel tarneaeg võib olla kuni 1,5 nädalat.* Cerax kvaliteetne noaterituse komplekt keraamiliste kividega. Kaks erinevat kivi ja kaasas ka Nagura kivi. Cerax on Suehiro ettevõtte kõige tuntum bränd. Kvaliteetsete nugade…
Terasest wokipann puidust käepidemega ja ümara põhjaga. Diameeter 38cm, Sügavus 11,5cm. …
Naturaalselt pikaajaliselt kääritatud rikkaliku maitsega sojakaste. Ei ole lisatud kunstlikke värv- ega maitseaineid, maitsetugevadajat ning on GMO vaba. Koostisosad: vesi, SOJAoad, NISU, sool. Toitumislane teave 100g kohta Energia 325 kJ…
Hoisini kaste Lee Kum Kee brändilt sobib Pekingi pardile, kevadrullidele, kanale, wokkidele ja dipi kastmeks. Koostisosad: suhkur, vesi, fermenteeritud SOJAubade pasta (vesi, sool, SOJAoad, NISUjahu), sool, kuivatatud maguskartul, värvaine: E150a,…
Spetsiaalselt kana- ja loomalihale sobiv magushapu piprakaste. Kasuta dipikastmena või marinaadina grillimisel. Proovi ka vorsti-, paja- ja hakkliharoogadesse või salatikastmetesse. Tigerdip – külm kaste grilltoodete juurde: 2dl crème fraiche’d või…
Maapähklivõie on määre purustatud maapähklitest. Sobib nii röstsaia, soolaste ja magusate küpsetiste sisse kui ka wokiroogadesse. Koostisosad: röstitud MAAPÄHKLID 90%, palmiõli, hüdrogeenitud palmiõli, suhkur, sool. Toiteväärtus 100g kohta: Energia 2677kJ/637kcal…
Bambusevõrdseid lisatakse tekstuuriks ja maitseks suppidesse ja stir-fry, woki roogadesse, salatitesse, karridesse jne. Piirkonniti leiab palju kasutusviise erinevatest Aasia köökidest: Jaapan, Hiina, Hiina vabariik, Nepaal, Indoneesia, Tai, Vietnam jne. Bambusevõrsed…
Rohelise tšilliga salatikaste sobib hästi nii külmadele kui soojadele salatitele vürtsikuse lisamiseks. Koostisosad: vesi, suhkur, destilleeritud äädikas, roheline tšilli, sool, happesuse regulaator: sidrunhape, küüslauk, koriandri lehed, stabilisaator: ksantaankummi. Peale avamist…
Rikkalik ja kreemjas Tai punane karripasta. Koostisosad: punane tšilli (35%), küüslauk, sool, sibul, vürtsid….
Valmistamine: Lisa üks klaasitäis riisi ja kaks klaasitäit vett potti. Kui riis on valmis kalla potist vesi välja ja lase riisil kaaneall valmida veel 10 minutit. Toitumisalane teave 100g kohta…
Terasest woki-labidas puidust varrega. Pikkus 46cm, laius 12,5cm….
MAC SUPERIOR sarja SA-70 181mm üld / kokanuga kujundati MAC-i ORIGINAL sarja UK-60 täiustatud versioonina. Sellel on MAC kaubamärgina ümmarguse otsaga lõiketera, mille sisse lõigatud auk ja ülestõstetud käepide, et…
Ploomi kaste sobib pardiprae juurde, wokiroogadesse, kevadrullidele. Koostisosad: suhkur, soolatud ploomid 25%, vesi, riisiäädikas, modifitseeritud maisitärklis, happesuse regulaatorid: sidrunhape, naatriumtsitraat, ingver, tšilli, stabilisaator: E415 (SOJAoad, NISU). Toiteväärtus 100g kohta: Energia…
Lisa pakendi sisu 100ml leigesse 35-37 kraadisesse vette, ära sega. Pärast 15 min. möödumist sega hoolikalt kuni pärmi täieliku lahustumiseni ja lisa lahus veini virdesse. Piisab kuni 20-25l veini kääritamiseks….