Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Maitsestaja Korea stiilis Hotpotile (Hiina Fondüü)
Vindaloo vürtsipasta ühendab paprika kurkumi, köömne, koriandri ja autentsete vürtsidega – see on uimastatav segu, mis on tõeliselt maitsev, kuid ainult neile, kellele meeldib vürtsikas.
Koostisosad: looduslik õli(Rapsiõli, Palmiõli, meresool 13%, tomatigraanulid 8%, suhkur, tomatipulber 5%, sibulagraanulid, ürdid, aroom. Kasutamine: enne kasutamist segada, otsese päikesevalguse eest kaitsta; peale esimest avamist külmas ruumis säilitada, mille temp.
Kaltsiumkloriidi ühend E509
Yuzu sidrun – maitselt meenutab segu sidrunist, mandariinist ja greibist, kerge ja värskendav, lilleliste nootidega.
Kurkum, kurkuma, turmeric, haldi, kollajuur.
India magus preparaat, mis on traditsiooniliselt valmistatud aurutatud, nisujahuga segatud, praetud ja suhkrusiirupis leotatud piimast.
Hapukas-magus vürtsikas kimchi kaste.
Vürtsisegu kikerhernestele.
Punjabi pappadomid on õhukesed krõbedad India leivad, mida serveeritakse India toitude kõrvale või snäkina. Sobilik veganitele.
Tuline karripulber
Soolatud ja hapendatud köögiviljasalatite valmistamise vürtsisegu
Punane karripasta (4 portsjonit)
Naturaalne tselluloosist emulgaator efektsete toitude valmistamiseks.
Vietnami Pho nuudlisupi vürtsipasta (3 portsjonit)
Kuivatatud peenestatud tšillikaunad.
Glükoosisiirup aitab ära hoida suhkrute kristalliseerumist ning toote kuivamist, annab elastsust ning hoiab pehmet tekstuuri.
Kasutamine: Jäätised, mousseed, kommid, glasuurid, kondiitritooted jpm.
Kvaliteetne sidruni ekstrakt sobib hästi nii soolastele kui magusatele toitudele.