Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Lisab toitudele sidruni aroomi ja maitset.
Mahedamaitseline karripulber
Roheline toiduvärv, pulber
Rikkalik ja kreemjas Tai punane karripasta, tšillit 35%.
Hapukas, mahe ja pisut tuimestava efektiga unikaalne vürts.
Sobib hästi vanilli, koore ja šokolaadiga.
Heera Kewra (Kewra, keora või kewda) Vesi saadakse pandanuse õitelt otse kasvatajatelt. Selle essents ekstraheeritakse, töödeldakse ja villitakse hügieeniliselt, et saada meeldivalt lõhnav maitseaine. Kewra vett kasutatakse Põhja-India köögis laialdaselt maitse ja köitva aroomi lisamiseks.
Gochujangi (pipra pasta) kasutatakse Koreas toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks.
Kasutamiseks valmis. Lase supp keema, lisa esmalt liha, siis köögiviljad ning hauta kuni kõik on valmis.
Vürtsipasta taipärasele hakkliharoale
Taipärase Tom Yum supi valmistamise vürtsipasta
Marmelaadise tekstuuri, magusa maitse ning ilma intensiivse lõhnata.
Annab toitudele meeldiva ja hõrgu apelsini maitse kerge mõrkja noodiga.
Punjabi pappadomid on õhukesed krõbedad India leivad, mida serveeritakse India toitude kõrvale või snäkina. Sobilik veganitele.
Jaapanipärane fermenteeritud sojaoa pasta suppidele, kastmetele, hautistele jms
Tonka ubadel on unikaalne ja meeldiv maitse – segu vanillist, kookosest, puuviljase ja karamellise hõnguga.
Autentne aromaatsete vürtside, sealhulgas paprika, köömne ja koriandri segu kaunilt tasakaalustatud Tikka Masala roa jaoks.
Seemned maitsevad kui kombinatsioon sibulast, mustast piprast ja oreganost. Terav mõru maitse ja lõhn.
Mahe pasta tomatitest, tšillist ja küüslaugust – harissa